1. Je bent hier:
  2. home
  3. klanten reacties

Klanten over MoorMotor

Reacties seizoen 2014

Luxemburg

Luxemburg: juni 2014
Dag MoorMotor,
Ietsje later maar toch als reactie dat we het prima naar de zin hebben gehad, qua weer, qua hotel en qua routes. Die laatste twee komen op jullie conto :). Er waren wel wat gebruikelijke weg-opbrekingen, maar geen structurele wijzigingen. Route C hebben we niet gedaan, in plaats daarvan zijn we naar een camping gereden iets ten zuiden van Vianden voor een mooie kayak tocht naar Echternach. Misschien een tip voor jullie reisinformatie.

De restaurants in Vianden zijn wat gewijzigd, maar net voor de brug, vanaf Petry en Belle Vue links ligt een goed restaurant met een andere en wat betere (duurdere) kaart. Verder is het overal meest schnitzel of pizza werk. Dat laatste is bij Petry best prima trouwens.

Hier laat ik het maar bij, graag tot een volgende keer,
vriendelijke groeten

Willy Brinkbaumer mede namens broer Menno
Luxemburg: april 2014
Beste Martine en Maurice,
We hebben genoten van een mooie trip! Ik kan niet anders zeggen dat de accommodatie prima verzorgd was en dat de bijgeleverde routes mooi waren samengesteld. Wat ik zelf altijd prettig vind is als de routes niet te lang zijn zodat je nog tijd hebt om regelmatig te stoppen. Dat was hier uitstekend. Dergelijke tripjes zijn zeker voor herhaling vatbaar. Dank voor het verzorgen van deze mooi trip!

Met vriendelijke groet,
Dick van der Eijk
Luxemburg: april 2014
Wij vinden Luxemburg een geweldige bestemming als je een paar dagen heerlijk ontspannen wilt motorrijden. De afstand er naar toe is goed te doen in één dag, zelfs als je zo als wij uit het verre Friesland komt. Het rijden in Luxemburg is geweldig vanwege het strakke asfalt en de heerlijke lange bochten, bovendien heb je geen last van drempels en stoplichten.

Vianden is een leuke plaats om te overnachten, deze keer hebben we gewandeld langs de oude stadsmuren en naar het Chateau. Het is echt de moeite waard om dat te bekijken, deze zomer is er onder anderen een expositie van Marc Chagall. Het hotel is prima, met een heerlijk zwembad. We hadden een luxe kamer, die heerlijk ruim was. Het eten in het hotel is ook prima. Maar wat de bestemming vooral geslaagd maakt zijn de prachtige routes, ook de heen en terugreis. Geweldig, zeker om deze tijd van het jaar met het jonge groen in de bomen en de heerlijk geurende koolzaadvelden. Kortom, we hebben genoten.

Akke en Arend Oosterga
Luxemburg: april 2014
Beste,
Wij hebben een zeer leuke trip gehad, zeer mooie routes, zeer mooie wegen en mooie landschappen.
Zeer goed hotel met alles erop en eraan, goed eten , goeie wijn en vriendelijk personeel.
Onze volgende trip zal zeker bij jullie terug zijn.

Groeten, Marino & Monia
Luxemburg: mei 2014
Wij hebben een heerlijk weekend gehad. Heerlijk weer om mee te beginnen en een goede voorbereiding dankzij jullie informatie. De routes waren zo in de zumo gezet, kreeg daarvoor complimenten van de persoon die ze plaatste voor me, geen 1 correctie nodig.Tijdens het rijden kwamen we een aantal keren achter een groep andere rijder te zitten, maar praktisch voor we wilden inhalen zei de zumo we gaan de andere kant op.

Hotel was prima, kamers netjes zwembad ook fijn wakker worden, na een gezellige avond aan de bar. Bij Hotel Heinz konden we echter niet eten zoals jullie informatie vertelde, bij de stoeltjes lift is het heerlijk eten.

We hebben ons uitstekend vermaakt en lekker gereden. Graag maken we in de toekomst nog eens gebruik van jullie.

Met vriendelijke groet,
Rob en Jelle
Luxemburg: juli 2014
Beste,
We hebben de voorbije dagen nog wat genoten van de vakantiedagen, vandaar de late reactie. We konden in Luxemburg genieten van schitterend (motor)weer. We ontdekten zeer mooie routes, prachtige wegen en uitzichten in de mooie natuur. Het hotel is zeker een aanrader, mooie verzorgde kamers (blijkbaar pas gerenoveerd) ook het restaurant is er goed. Op het terras wat het aangenaam vertoeven na de ritten. Alvast dank voor uw bijdrage in deze mooie vakantie!

Vriendelijke groeten,
Walter en de motorvrienden.
Luxemburg: juli 2014
Beste MoorMotor team,
We hebben een uitstekende cabrioreis beleefd. Een dikke proficiat voor de prachtige wegen die jullie voor ons hebben uitgezocht. Het wegdek was niet altijd perfect (daar kunnen jullie echter weinig aan doen), maar de bochten en uitzichten waren des te spectaculairder! Het roadbook was vrij gemakkelijk en bevatte weinig of geen fouten. Het heeft wel even geduurd voor we doorhadden wat jullie met 1/2 of 1/4 bij een rond punt bedoelden (een tip : misschien kunnen jullie dit ook bovenaan het blad toelichten).

Het hotel was zeker OK en ook de aangeraden Pizza-eetgelegenheid Petry een schot in de roos. Het aangeleverde infopakket geeft overal goed weer welke mogelijkheden de bezochte streek inhoudt. Daarenboven konden we dinsdag, na een druilerige start, toch nog 3 uur met open dak rondtoeren; woensdag en donderdag was het prachtig cabrioweer... Wat kan je nog meer verlangen?

Wellicht zullen we volgend jaar een andere bestemming uit jullie aanbod kiezen. Voor cabriorijders is o.i. een 3-daagse perfect. Langere tochten vergen wellicht toch nu en dan een rustdag. Nogmaals dank voor het vlotte contact en de prachtige reis.

Paul (namens het voltallige cabriogezelschap - 6 personen)
Luxemburg: augustus 2014
Beste Martine,
Het weekend was zeer geslaagd. We hebben alleen op de terug weg een regenbui gehad voor de rest was het helemaal super. Wij vonden de routes erg mooi om te rijden! Veel bochten en super mooie omgeving.

Het hotel was ook goed. Ontbijt was ook prima en lekker dicht bij het leuke centrum van Vianden.

Prijs kwaliteitsverhouding is in mijn optiek uitstekend en wat ons betreft is het zeker voor herhaling vatbaar.

Met vriendelijke groet,

Joery van Aggelen
Luxemburg: september 2014
Geachte,

Wij hebben een prima weekend gehad. Mooi weer, alleen zaterdagochtend wat lichte regenval. Daarna zonnig. Prachtige routes, omgeving en heerlijke wegen. België wel wat slechte wegen, maar dat heeft de pret niet kunnen drukken.

Routes en gegeven waren allemaal duidelijk, al was het wel even wennen om ‘te navigeren’. In het begin een paar keer een afslag gemist, daarna kreeg ik het in de vingers en is het allemaal soepel verlopen. Het hotel is een keurig hotel. Goed van eten en drinken. De parkeergarage onder het hotel was formidabel!

Dit was ons eerste motorweekend … en het smaakt naar meer!

Met vriendelijke groet,

Edwin van Kessel
Luxemburg: september 2014
Geachte,

Wij hebben een prima weekend gehad. Mooi weer, alleen zaterdagochtend wat lichte regenval. Daarna zonnig. Prachtige routes, omgeving en heerlijke wegen. België wel wat slechte wegen, maar dat heeft de pret niet kunnen drukken.

Routes en gegeven waren allemaal duidelijk, al was het wel even wennen om ‘te navigeren’. In het begin een paar keer een afslag gemist, daarna kreeg ik het in de vingers en is het allemaal soepel verlopen. Het hotel is een keurig hotel. Goed van eten en drinken. De parkeergarage onder het hotel was formidabel!

Dit was ons eerste motorweekend … en het smaakt naar meer!

Met vriendelijke groet,

Edwin van Kessel
Luxemburg: september 2014
Wij hebben een super leuke motorrit gehad. Zonder brokken of pech. Het weer was geweldig, dat is al heel wat waard. Alle dagen hebben we heerlijk gereden en genoten van de vele terrassen en mooie uitzichten. Hotel was goed, het eten de kamers en het terras was niks mis mee. Dus allemaal positief, alleen de wegen in België die zijn toch wel erg slecht, je had gelijk door als je weer over de grens was. Maar goed doordat de tochten mooi waren vergeet je dat al weer snel.

Aantal kilometer per dag was goed, zo had je tijd om nog wat te bekijken en een terrasje te pakken. Ook willen wij jullie nog bedanken voor de persoonlijke aandacht en service voor deze trip. Wij spreken ook namens de rest van de groep.

Vriendelijke groeten Wim en Wilma

Moezel

Moezel: mei 2014
Top dagen gehad! Dat was de unanieme conclusie van ons reisgezelschap. 4 dagen lang geweldige routes rond de Moezel mogen rijden, sommigen delen daarvan zijn zeker uitdagend te noemen en vragen wat van de bestuurder.

Prima hotel, weinig opsmuk maar Duits-degelijk; vriendelijke bediening en fatsoenlijk eten. Aanrader voor als je niet te ver van huis al leuk wil rijden!

Yuri Krop
Moezel: augustus 2014
De reis die ik door de Moezel heb gemaakt was fantastisch. Het hotel was goed en Ediger is een gezellig stadje.

De routes voor op de navigatie waren geweldig. Zeker een aanrader voor elke motorrijder. Bedankt, het was echt genieten.

Met vriendelijke groet,

R.Bajnath.
Moezel: augustus 2014
Mooie 4-daagse reis door Moezel en Eifel, prima routes met voldoende uitdaging voor een sportieve rijder, met handige tips voor onderweg. Relatief weinig verkeer op de routes en blijkbaar net wat afwijkend van de doorsnee routes, want weinig motoren en dan veelal als tegenligger. Ediger is een leuk stadje om een paar dagen door te brengen, voldoende restaurants (vooral de St. Martinus Keller is wat mij betreft een aanrader) en heeft ook nog een Kneipe naast de deur waar je gezellig een avondje door kan brengen.

De aanrijroutes heen en terug mochten wat mij betreft wel wat langer zijn, nu zelf lang (snelwegen vermijdend) door een onaantrekkelijk gebied gereden met heel veel verkeerslichten, tussen Venlo en start-eindpunt.

Verder alles dik in orde, anderhalve week voor vertrek nog geboekt, is snel en goed geregeld.

Groeten, Hendri en Gert
Moezel: augustus 2014
Beste,

Je kent het zeker wel , thuis komen van reis en direct terug met beide voeten in de realiteit. Het werk, de kinderen, de vrienden en familie.

Ik had me voorgenomen binnen de maand enige feedback aan jullie terug te sturen, want jullie verdienen een pluim. De reis was tot in de puntjes verzorgt het hotel was niet alleen prachtig , het uitzicht over de moezel was fantastisch , de restaurantjes die jullie aanbevelen zijn een waar genot, de route’s om duimen en vingers van af te likken. Eén ding is zeker, onze volgende reis met de motor zal zeker via jullie verlopen.

Vele motorgroeten

Patrick & Hilde
Moezel: september 2014
Afgelopen weekend met 12 motoren naar de Moezel geweest. Fantastisch weekend gehad. Super mooie routes met veel haarspeldbochten en mooie vergezichten.

Hotel was prima en super schoon. Fijne bedden en prima ontbijt. Leuk beschut terras met uitzicht over de Moezel. De motoren kunnen mooi in de parkeergarage gestald worden. Alles heel goed verzorgd door MoorMotor. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!

Namens de Supertoerders,

Guus
Moezel: september 2014
Hoi Martine en Maurice,

Dank jullie wel voor dit super weekend! Wat een mooie omgeving en wat hebben jullie het goed geregeld. Zoals jullie de routes in elkaar hebben gezet gaat je zelf niet zo makkelijk lukken. Hotel was top, mooie kamer en vriendelijke bediening.

Vanuit de groep dat ook enkel lovende woorden!

Nogmaals dank en er zal zeker nog wel een vervolg op komen...

Groeten, Sander

Sauerland

Sauerland: september 2014
Vandaag veilig terug thuis aangekomen. Het was prachtig. Zeer goed hotel. Super vriendelijk. Goede kamer en bediening. Uitgestippelde routes waren mooi . Bedankt voor deze 4-daagse trip.

Dirk en Karin De Jonge
Sauerland: april 2014
Vandaag veilig terug thuis aangekomen. Het was prachtig. Zeer goed hotel. Super vriendelijk. Goede kamer en bediening. Uitgestippelde routes waren mooi . Bedankt voor deze 4-daagse trip.

Dirk en Karin De Jonge
Sauerland: april 2014
Beste Martine en Maurice,

Vorige week met z’n drieën een hele leuke trip naar Sauerland gemaakt. Mooi weer, mooie bochtige routes en prima hotel waar we heel vriendelijk en gastvrij zijn ontvangen. Gelukkig konden wij ondanks allerlei verhuisspullen onze drie motoren nog net in de garage parkeren. Wij hebben gegeten in het hotel, het eten was verzorgd en was heerlijk.

Nu weer gaan bedenken wat onze volgende tocht wordt ...

Met vriendelijke groet,

Familie Kral
Sauerland: mei 2014
Het was weer heerlijk rijden, prima hotel met leuke Stube erbij. Mooie tochten, helaas donderdag de hele dag motregen. Volgend jaar weer een! Over 2 dagen eerst maar eens rond LA rijden.

Vriendelijke groet en hartelijk dank voor de goede zorgen,

Joop

Zwarte Woud

Zwarte Woud: juli 2014
Prachtige vakantie gehad, zeer goede verzorging van hotels en routes. De mensen in Duitsland waren allemaal zeer gastvrij behulpzaam en geïnteresseerd.

De routes waren verzorgd, tijd voor ontspanning tussendoor en qua lengte goed te doen. Zelf zijn wij nog even naar Schaffhausen gereden voor de indrukwekkende Rheinfall (waterval) ook zeer goed aan te rijden vanuit Schluchsee. Echt een aanrader deze reis , volgend jaar overwegen wij de Dolomietenreis, uiteraard via MoorMotor!!!

Joop & Rob
Zwarte Woud: juli 2014
Hallo,

Nou wij moeten echt zeggen dat het fantastisch was. Mooie routes, echt helemaal super en alles klopte precies. De bezienswaardigheden ook helemaal top. Kortom een echte aanrader. Alleen het hotel in Schluchsee vonden wij wat minder, vooral de bedden, maar daar in tegen was het hotel in Baiersbronn helemaal top.

Jammer genoeg wel redelijk wat regen gehad maar daar kunnen jullie ook niets aan doen. Misschien dat er later toch bij boeken!!?? Nee wij zeggen echt, dit moet je hebben meegemaakt. En wij praten al een klein beetje over volgend jaar en dan zullen wij zeker weer aan jullie denken. Verder wensen wij jullie goede zaken toe en wie weet tot volgend jaar.

Groetjes Alex, Jaap, Peter
Zwarte Woud: juli 2014
Beste MoorMotor,

Wij hebben een leuke motorvakantie gehad. Het eerste deel in de Moezel was erg mooi, wij vonden de uitgezette routes prachtig. Over de bezienswaardigheden kunnen wij niet veel zeggen, want het was zo warm (36 graden) dat wij niet de moed konden opbrengen plaatsjes te bezichtigen, dit vonden wij overigens wel jammer. Het hotel in Ediger-Eller was prima, vriendelijke mensen, goed eten en hotelkamer was ook ok.

De koppelroute naar het zwarte woud, was ook erg mooi! Helaas begon het te regenen toen wij in het zwarte woud aan kwamen en de twee dagen dat wij er waren is het daar ook niet meer mee opgehouden. Wij durfden het niet aan in de regen te gaan rijden en hebben daardoor niet de routes in het zwarte woud kunnen rijden. Dat was wel balen. Het hotel in het zwarte woud was perfect.

Jullie hebben de verwachtingen die we hebben gekregen op de motorbeurs in Utrecht meer dan waar gemaakt.

Voor herhaling vatbaar!

Hartelijke groeten,

Gerda en Jan
Zwarte Woud: september 2014
Hallo MoorMotor Team,

Vandaag weer thuis aangekomen na 7 dagen GENIETEN op en naast de motor.

De routes en de hotels zijn zoals altijd perfect, deze keer half pension geboekt en dit gaan we voortaan altijd doen.

Het hotel in Vianden en in Baiersbronn zijn echte aanraders, wat een vriendelijk personeel en wat zijn ze behulpzaam. Als je in deze 2 hotel hebt overnacht is het hotel in de Moezel toch net wat minder, echter het eten maakt heel veel goed.

Naar Baiersbronn gaan we zeker nog een keer terug, echter dan wel een langere periode.

Hans van de Ven

Oostenrijk-Dolomieten

Oostenrijk-Dolomieten: juni 2014
Hallo Martine en Maurice,

Ik heb een zeer goede vakantie gehad.

alles is prima geregeld de routes waren top. Toen mijn banden versleten waren werd er voor mij uitgezocht waar ik het beste heen kon gaan. Martine is zelf nog bij een aantal bandenbedrijven langs geweest terwijl ik die dag een mooie route heb gereden. Alle routes waren trouwens echt geweldig rijden en het uitzicht was ook heel mooi.

Er zijn veel foto’s gemaakt en zijn verstuurd naar onze mail adressen, dat is natuurlijk leuk voor thuis.

Al met al heb ik een geweldige vakantie gehad.

Met vriendelijke groet,

Tom Gussinklo
Oostenrijk-Dolomieten: juni 2014
Hoi Martine,

Wij zijn heelhuids weer thuis en hebben een geweldige tijd in Italië gehad. Prachtig weer, mooie routes en prachtige uitzichten. We hebben ons tegoed gedaan aan het eetpatroon van het hotel, vriendelijke mensen die heel bereidwillig zijn om je ergens mee te helpen. En na een rit te genieten van de sauna was heerlijk.

De rit naar/in het Zwarte Woud was ook prachtig. De route naar Vianden was minder vanwege het weer en de Garmin gaf de verkeerde afrit aan , daar ging het even mis en hebben toen maar het adres ingevuld en hotel gevonden natuurlijk. De regen viel die dag en de dag van de terugreis met bakken naar beneden, maar dat kon onze vakantie niet verzieken.

Groetjes Ans en José
Oostenrijk-Dolomieten: juli 2014
Hallo,

Wij hebben een prachtige reis gehad naar de Dolomieten in Italië de routes waren top en de hotels uitstekend.

Wij zijn een dag eerder vertrokken omdat wij de afstand tot het eerste hotel wel erg lang vinden voor 1 dag als je uit noord Nederland vertrekt. Verder niets dan lof voor de organisatie en de reis.

Rieks en Grietje Ridder
Oostenrijk-Dolomieten: juli 2014
Fantastische reis gehad door Oostenrijk en Italië. Prachtige routes met adembenemende vergezichten. Geen te lange routes waardoor tijd om alles rustig te kunnen bekijken.

Rustig gelegen hotels met mooie ruime kamer. Heel lekker gegeten zowel in Oostenrijk als in Italië, zeer gevarieerd.

Ontvangst, vriendelijkheid en service was op en top in elk hotel.

Echt een reis om niet te vergeten.

Walter Schoofs

Schotland

Schotland: juni 2014
Hello MoorMotor team,

We zijn nog aan het bekomen van de door jullie fantastische georganiseerde motorreis door een stukje van Schotland. Spijtig dat we nogal wat regen en plensbuien gehad hebben, doch echte motorijders trekken zich daar weinig van aan.

De organisatie was tiptop, alles was Ok en goed uitgekiend. We waren met onze drie Belgische motors overal welkom en goed bediend.

Wist je dat de Schotten meer dan 400 merken wisky hebben, wij hebben er maar enkele van geproefd!

Wij keren er zeker nog eens terug!

Groetjes Leo Philippe
Schotland: juni 2014
Hallo Martine en Maurice,

Weer ontzettend bedankt voor weer een geslaagde vakantie!

We hebben wat ons betreft prima weer gehad, we zijn geen echte warm-weer-mensen. Op de eerste en de laatste dag hebben we wat serieuze regen gehad en de andere dagen af en toe een ’occasional shower’. Maar die waren altijd weer snel voorbij. De temperatuur was met 15 tot 19 graden heerlijk om in een motorpak rond te rijden.

Op dag 1 hadden we een lunch-date met kennissen, dus de eerste route hebben we niet gevolgd. We zijn rechtstreeks via de A1 naar Dunbar gereden en daarna via de snelle route naar Peebles. De andere routes hebben we allemaal gereden en ook bij bijna alle tussenpunten en bezienswaardigheden zijn we geweest. Ik vond de verdeling over de dag prima. Ook de lengte van de routes en de tijdsplanning waren goed. Dank voor al jullie werk. Ik hoop dat jullie er nog een hele tijd mee doorgaan, het bevalt ons prima!

Met vriendelijke groeten,

Leo en Anke
Schotland: juni 2014
Dag Martine

Gerard en ik zijn vanmiddag moe maar voldaan weer veilig teruggekeerd uit Schotland. We hebben een schitterende tijd gehad. We zijn heel blij dat we jullie (MoorMotor) hebben uitgekozen voor onze reis. Alles was echt perfect geregeld door jullie, goede reisvoorbereiding, gedegen reisinformatie, de prachtigste routes, zowel op de Garmin als op papier, fijne hotels en de vele fijne mensen die we daar hebben ontmoet en gesproken.

Het waren soms wel pittige dagen want onze dagen waren goed gevuld en al die prachtige single track roads vergen veel van je energie en concentratie. Des te fijner is het dan dat je een goed hotel hebt op het eind van de dag en gelijk kunt beginnen met een lekkere Tennents bier en een prima diner. We hebben uiteraard ons na de maaltijd goed laten adviseren op een Schotse single malt whisky.

Jullie moeten echt veel energie in de routes hebben gestoken want volgens ons hebben jullie alle mooie wegen van Schotland wel in het reispakket zitten. Iedere kilometer hebben we genoten. We hebben maar een probleempje gehad op dag 10 bij de steile helling nabij Kenmore. Die weg was zeer steil en glad en bij Gerard schoot zijn achterwiel weg. We kwamen weliswaar boven maar we dachten dat we fout zaten en zijn toen terug gekeerd. We hebben een alternatief bedacht. Later begrepen dat we toch wel goed hadden gereden. Misschien dat je dat weggetje wat extra aandacht kan geven. Maar dit is dan ook het enige aandachtspuntje hoor.

Hartstikke bedankt voor alles!!!!

Met vriendelijke groeten

Ron en Gerard.
Schotland: juli 2014
Leuke hotels, goed eten en overal een gezellige bar. Wat de routes betreft deze waren zéér goed. Ik had een sticker achter op één koffer van mijn motor en die is niet onopgemerkt gebleven voor althans zeker één Belg die ik onderweg heb ontmoet. De dag-afstanden waren in die mate dat er voldoende tijd was om foto’s te nemen, te verpozen, te genieten . Kortom niets anders dan lof.

Van harte bedankt,

Frank van Hee
Schotland: augustus 2014
Beste Martine,

We hebben een fantastische reis gehad. Het was prachtig. Alle hotels/inns waren geweldig. Erg aardige en behulpzame mensen, lekker eten en mooie kamers en badkamers. Bijvoorbeeld in Ullapool kwamen ze met een heater aan, omdat we zo nat geregend waren (onze waterdichte laarzen waren niet waterdicht). Het eten in Pitlochry was super. Van het feest in Plockton hebben we geen last gehad. Juist erg gezellig. Dansende mensen op straat en iedereen zingt mee met de band.

Helaas hebben we veel regen gehad. Hierdoor konden we de reis van Plockton naar Ullapool niet over de kliffen rijden. We hebben de snellere weg genomen. Van Peebles naar Newcastel viel ons op dat er erg weinig tankmogelijkheden zijn. Als je niet in Peebles tankt, dan kun je een probleem krijgen. Op de hoogvlakte is maar 1 tankstation. Dit zou handig zijn om in de beschrijving te zetten.

We hebben erg genoten van deze vakantie. Ondanks het slechte weer.

Arjen en Marlieske Luesken.
Schotland: september 2014
Hoi,

Wij hebben een fantastische tijd gehad in Schotland. De routes waren duidelijk, de wegen prachtig en het weer was boven verwachting. We hebben maar twee ochtenden regen gehad. We willen jullie dan ook bedanken want door jullie organisatie hebben wij een fantastische vakantie gehad.

Groetjes, Kees en Marianne
Schotland: september 2014
Goedemorgen!!

Het was echt fantastisch! We hebben genoten van begin tot eind. Het zijn prachtige routes en de hotels zijn heel mooi en verwelkomen je heel hartelijk. We willen speciaal het Hotel in Pitlochry melden. Dat was zo’n mooi hotel en de mensen waren ontzettend lief en vriendelijk. Ook de pub naast het hotel in Peebles was erg leuk (het eten was trouwens erg lekker).

Iedere route was fantastisch. De route van Ullapool naar Pitlochry was erg lang en de minst leuke route, maar het plaatsje Pitlochry was die rit zeker waard!

Bedankt voor de geweldige vakantie! Heel veel succes met jullie bedrijf. We hopen dat jullie nog heel veel mooie vakanties voor mensen kunnen organiseren in de toekomst.

Groetjes, Patrick en Linda
Schotland: september 2014
Hallo MoorMotor,

Bedankt voor een fantastische vakantie. Alles was goed geregeld en we zijn tegen geen één probleem aangelopen. De aangegeven eetgelegenheden en bezienswaardigheden waren zeer de moeite waard. Het was erg fijn dat deze in de GPS stonden aangegeven.

De wegen en uitzichten waren grandioos. De routes hadden een mooie lengte en waren heel goed te doen op 1 dag. Ook de hotels waren prima. Dit alles droeg bij aan een ontspannen motorvakantie. Beter dan dit kan niet. Daarmee hebben we meteen een probleem met de vakantie voor volgend jaar...

Hopelijk gaan jullie ook nog eens een keer wat doen met Ierland. Dan zijn wij zeker weer van de partij.

Groetjes Eric en Hester

Noorwegen

Noorwegen: juni 2014
Een fantastische reis gemaakt dankzij jullie door Noorwegen. De reis was gevarieerd en de routes zaten goed in elkaar. Na elke bocht of aan het eind van een tunnel weer een prachtig uitzicht, en genoeg leuke stuur weggetjes. Ook de overnachtingen waren prima geregeld.

Door jullie flexibele reisplan was het ook nog mogelijk om er tussendoor een aantal dagen op eigen gelegenheid op uit te kunnen trekken, dat is nog eens service.

Mooi land om nog eens naar terug te gaan, misschien richting de Lofoten?

Alle reisdocumenten, route beschrijvingen en overige informatie was prima verzorgd.

Marco Schuller
Noorwegen: juli 2014
We hebben een prachtige vakantie gehad in een geweldig mooi land! Mooie routes, goede dagafstanden, hotels en eten OK. In Tyinkrysset zijn ze aan de weg bezig, ter plekke een soort bouwput, maar verder alles prima in orde.

Marijke en Jaap
Noorwegen: juli 2014
Hallo MoorMotor team,

Na 12 dagen motor rijden weer in Nederland. Een super mooie rit en na 4250 km motor plezier tijd om de organisatie even te bedanken voor de geweldige dagen. Het goede weer heeft daar natuurlijk ook aan mee geholpen. De route was overal goed te rijden, dus het rondje Oyer ook.

Met vriendelijke groet,

Gerard van den Oever
Noorwegen: augustus 2014
Hallo,

We hebben een super vakantie gehad. Alles is prima verlopen. In totaal zo’n uurtje regen gehad dus echt geluk gehad. We vonden alle hotels prima, alleen de laatste in Oyer vonden we minder, maar al met al een SUPER vakantie en hele mooie routes gereden Bedankt en vast nog wel tot ziens!

Vriendelijke groet,

Jan en Janny van Beek

Zwitserland-Zwartewoud

Zwitserland-Zwartewoud: juli 2014
Hallo MoorMotor,

Wat een prachtig land, echt geweldig om in Zwitserland te rijden. Mooie routes, een aanrader!

Martin
Zwitserland-Zwartewoud: augustus 2014
Hallo MoorMotor Team,

Ondanks het slechte weer hebben we een geweldige vakantie gehad. Iedereen in de groep heeft genoten. Prima hotels, lekker gegeten, goede bedden, en mooie routes. Er is niets mis met de door jullie aangeboden motorreis. PERFECT Wij zullen jullie zeker aanprijzen bij onze motorvrienden.

Groeten Bert en Ria

Elzas-Vogezen

Elzas-Vogezen: mei 2014
Ook dit jaar weer een mooie en goed verzorgde reis beleeft met MoorMotor. Dit jaar naar de Vogezen/Elzas. Met zes personen genoten van 2 goede hotels, mooie routes en goed eten/drinken. We kijken nu al weer uit naar de volgende reis.

Pieter Scheurwater
Elzas-Vogezen: juni/juli 2014
Hallo Martine,

Ook dit jaar hebben we weer een prachtige vakantie gehad.

Helaas hebben we op de heenweg de route naar luxenburg als aanrijd-route niet gedaan i.v.m. het slechte weer en zijn we rechtstreeks naar het hotel gegaan. Zo hebben we dat de dag erna ook gedaan naar de Elzas/Vogezen ook door het slechte weer!

In de Vogezen hebben we prachtige routes gereden!!! Hotels waren weer goed geregeld en het zijn gezellige plaatsjes.

Op de terugweg naar de Eifel hebben we ook heel slecht weer gehad en dus ook de route niet gereden en ook weer rechtstreeks gegaan helaas. Jullie hadden die routes speciaal gemaakt, erg jammer dat we ze niet hebben kunnen rijden, helaas moet je op zo’n moment keuzes maken!

Alles was weer uitstekend geregeld! We hopen volgend jaar weer een mooie reis met mooie routes te rijden!

Dennis en Miranda
Elzas-Vogezen: juli 2014
Beste Martine en Maurice,

Na een tussenstop in Luxemburg op ons gemak naar de Elzas gereden, daar hebben we jullie mooie routes gereden, alleen gooide de Tour de France een dagje roet in het eten. Maar dat was een mooie gelegenheid om het gezellige Colmar te bezoeken en ‘s middags de pittige klim naar de 3 Chateaux in Ribeauvillé te maken. Al met al weer een geslaagde vakantie. Hartelijk dank daarvoor!

Jan en Lillian Lokkertsen
Elzas-Vogezen: augustus 2014
Hallo MoorMotor,

Hierbij een reactie van onze zevendaagse toerrit. Met het ontvangen van de info in het toerpakket en de routes kregen we al een beetje indruk van de reis die we gingen maken. De heen reis liep voorspoedig in aansluiting met uw route in Frankrijk welke mooi slingerde tussen de wijnvelden door naar Ribeauvillé.

Daar aangekomen waren we blij verrast door het leuke stadje en de omgeving, alsook het hotel voor ons verblijf de komende 4 dagen. Gezellig zo midden in de stad , goed eten, mooie routes in de omgeving rijden en de weergoden die ons goed gezind waren konden onze eerste vier dagen in Ribeauvillé niet meer stuk.

Het rijden in de omgeving blijft natuurlijk wel goed opletten vanwege het losse grind hier en daar. Mooie stuurwegen en passen waar we van genoten hebben en ook de bezichtigingen van diverse gebouwen en de natuur in het algemeen.

Na dag vier door naar Le Petit Pierre waar we ook weer twee overnachtingen in een fijn Hotel hebben gehad. Ook de rit daar in de omgeving was weer verassend met diverse stops door ons zelf ingepland goed te doen. De terugreis op vrijdag liep voorspoedig, zodat we terugzien op een mooie week motorrijden in een voor ons heel mooie streek in de Vogezen en de Elzas.

Met vriendelijke motorgroeten,

Robert en Ale Wielinga