1. Je bent hier:
 2. home
 3. groepsreizen

Kleinschalige groepsreizen

MoorMotor organiseert in 2021 een viertal groepsreizen

 

Tijdens de groepsreizen van MoorMotor heb je veel vrijheid. Je rijdt niet in vastgestelde groepen, bepaalt je eigen tempo en deelt je eigen dag in. MoorMotor geeft veel suggesties om te pauzeren onderweg, maar niets is verplicht. Een dag geen zin in motorrijden; geen probleem,

de reisbegeleiding heeft ook voldoende tips voor andere bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving. ’s Avonds dineer je gezamenlijk, kun je napraten over de ervaringen van die dag en krijg je informatie over de volgende dag. Zo combineer je vrijheid overdag met gezelligheid in de avond.

 
 1. Ardennen

  Pinksterweekend. Ontdek de Ardennen op de motor! Heerlijk toeren, karakteristieke dorpjes en het Bourgondische leven

  4 daagse reis

  vanaf € 395,00
  Vertrek: 21 mei 2021
 2. Stelvio-Trentino

  Beleef een prachtige rondreis met stevig stuurwerk. Naast de indrukwekkende toppers als Stelvio, Gavia en Timmelsjochpas trek je over tal van andere minstens zo uitdagende passen.

  11 daagse reis

  vanaf € 1125,00
  Vertrek: 12 juni 2021
 3. Moezel

  Gun jezelf een heerlijk lang weekend koersen over de bochtige wegen in de romantische Moezelvallei. Slingeren door het groen en flinke hoogteverschillen.

  4 daagse reis

  vanaf € 345,00
  Vertrek: 29 juli 2021
 4. Pyreneeën via Frankrijk

  Het beste van Frankrijk samen met de Pyreneeën. Een onvergetelijke motorvakantie door de Elzas, Jura, Cevennen en de machtige Spaanse Pyreneeën.

  16 daagse reis

  vanaf € 1580,00
  Vertrek: 20 augustus 2021