1. Je bent hier:
  2. home
  3. klanten reacties

Klanten over MoorMotor

Reacties seizoen 2020

Sauerland

Sauerland: juni 2020
Prima verblijf in Winterberg gehad. We hadden een leuke gemoderniseerde kamer in het hoofdgebouw. Lekker rustig en toch heel dicht bij het drukke centrum.
Mooie kamers, goed eten en drinken en lekker geslapen. Aardig personeel. Het hotel houdt zich strikt aan de COVID-19 regels, dus mondkapje voor en handen ontsmetten. Ging allemaal prima.
Tevens stalling voor motoren. En natuurlijk 4 dagen lekker gereden in het prachtige Sauerland. We komen nog een keer terug!

Job en Johan
Sauerland: juli 2020
Wij zijn zonder problemen thuisgekomen van onze korte trip naar Winterberg.
Het hotel was prima, enkel het zwembad was wegens renovatiewerk niet beschikbaar, jammer.
De routes waren prima, mooi om te rijden, voor ons mochten ze wel wat langer zijn.
Kortom, we zijn tevreden van onze vakantietrip.
Tot de volgende keer.
Vr gr
Jos en Christine
Sauerland: juli 2020
Zeer mooie routes in Luxemburg en Sauerland .
In Sauerland wel wat wegwerkzaamheden zodat we de route moesten aanpassen was route A.
De hotels prima verzorgd ook de regels Corana waren correct en niet lastig.

De reistijd Luxemburg naar Winterberg was best lang maar goed te doen.
Zeker aan te raden .
Bedankt MoorMotor voor deze routes en zeker tot een volgende keer

Mvgr Louis en Nellie
Sauerland: juli 2020
We hebben een prachtig weekend gehad.
Mooie routes , mooi weer.

Mvrgr. Gijs en Jos

Luxemburg

Luxemburg: juni 2020
Was een leuke trip. Routes waren perfect.
Hotel was prima en leuk dat het in het centrum staat zodat je 's avonds nog even op pad kan.
Ook leuk om de eigenaar van MoorMotor te ontmoeten met partner.
Die waren de routes aan het controleren en we hebben samen een stuk route gereden. Voor herhaling vatbaar!

Remco en Michel
Luxemburg: juni 2020
Ik heb de reis als prettig ervaren. Het was prima geregeld. Kamer was goed.
Eten was ook oke. De routes waren afwisselend. Ben je een bochten fan, dan zit je goed. Je rijd door weilanden, bossen, dorpjes, sommige stukken snelweg. De omgeving is mooi. Wij hebben meer van de natuur gebruik gemaakt, om stops te doen ipv restaurantjes. Was genieten.
Het weer zat erg mee. En de plek Vianden is leuk om doorheen te wandelen. Genoeg restaurantjes in de buurt op loop afstand. Maar hotel is ook goed eten. Vriendelijk personeel.
Even wennen met de mondkapjes, ivm corona. Maar daardoor ook een prive zwembad, ivm reserveren. Even ontspannen bijkomen, na een dag rijden.

Debbie
Luxemburg: juni 2020
Dinsdagmorgen rond 10 uur zijn we thuis weggereden in de regen. Na een half uurtje rijden was de regen over en zijn we doorgereden naar het beginpunt van de route.
Na een mooie route zijn we rond 5 uur aangekomen in Vianden. S avonds lekker gegeten bij het restaurant bij de brug.
Woensdag na het ontbijt hebben we route 2 gereden. Veel mooie bochten en lekker rustig onderweg.
Donderdag hebben we een deel van de route gereden en zijn we s middags naar de burcht in Vianden geweest. Vrijdags hebben we via een mooie route Luxemburg achter ons gelaten.
Het was zeker voor herhaling vatbaar.

Arjen
Luxemburg: juli 2020
Een leuke reis met verblijf in een goed hotel In het mooie Vianden. Het Hotel was goed en biedt een prima verblijf, het ontbijt was goed verzorgd, de kamers zijn ruim en netjes.
De routes brengen je langs mooie wegen en dorpjes in Luxemburg, Duitsland en België, de afstanden zijn prima te doen en de reis is zeker een aanrader voor een weekendje weg op de motor.

Danny
Luxemburg: juli 2020
Beste MoorMotor team,

Terug een heel mooie vakantie gehad met goed gekozen hotel, proper en net, een hartelijke ontvangst, lekker eten, kortom met alles erop en eraan.
De routes waren ook heel mooi en leuk om rijden.
We hebben er echt v genoten en zien al uit naar de volgende…

Wim en Liesbet
Luxemburg: juli 2020
We hebben genoten van deze fantastie motorreis. Een aanrader om via moormotor uw reis te boeken.
We werden van alles goed op de hoogte gehouden.
De routes waren duidelijk met mooie bezienswaardigheden, fotomomentjes en eetgelegenheden.

Peter en Marian
Luxemburg: juli 2020
Wij hebben opnieuw een zeer aangename motoreis gekend !
Het hotel was prima en de aangeleverde routes waren ook zeer aangenaam om te rijden... wij kijken al uit om volgend jaar opnieuw met jullie een motoreis te ondernemen.
Ook bedankt voor de snelle opvolging en aanpassingen naar aanleiding van de corona-toestand !
Een dikke pluim voor gans het team zou ik zeggen.

Danny
Luxemburg: juli 2020
Een leuke reis met verblijf in een goed hotel In het mooie Vianden.
Het hotel was prima , het ontbijt was goed verzorgd, de kamers zijn ruim en netjes.
De mooie routes brengen je langs mooie wegen en dorpjes in Luxemburg, Duitsland en Belgie en onderweg is er genoeg te zien.
De reis is zeker een aanrader voor een weekendje weg op de motor.
Zeer prettig is alle uitgebreide informatie van de steden en bezienswaardigheden vooraf!

Gr. Jan Hendrik en Michelle

Ardennen

Ardennen: juli 2020
De tochten waren zeer mooi en het hotel was prima. Zeer vriendelijke mensen doen enorm hun best, goed restaurant en uitgebreid ontbijt ook het half pension is prima.
Wij hebben alle stopplaatsen gebruikt Orval, Durbuy, Bouillon enz prima. Wegen in België verbeteren er niet op, maar voor ons was het een zeer positieve ervaring
Groeten en bedankt voor je organisatie

Guido
Ardennen: juli 2020
Dit was onze 7de individuele MoorMotorreis, voor de 2de keer naar de Ardennen.
Het was weer fantastisch:
- duidelijke en complete informatie
- prima routes: alles klopte, veel leuke "motor weggetjes"
- afwisselende ritten: kleinere wegen & even doorrijden, bos & landelijk
- goed hotel: compleet ontbijt en prima restaurant met gevarieerd menu.

Volgend jaar gaan we weer met MoorMotor.

Peter
Ardennen: juli 2020
Gelukkig, we mogen weer op reis. Dit keer naar de ardennen met de mondkapjes in de topkoffer, want die waren verplicht in Belgie.
Super mooi weer bij het vertrek en de dagen er na. Een leuke groep met ook een paar bekenden motorrijders.
Leuk om ze weer te ontmoeten. Mooie routes met alles er op en er aan. Bezienswaardigheden uitzichten enz. Alles top verzorgd.
Goed hotel en ook belangrijk een goede keuken. Het was weer super goed en gezellig.
Moormotor Team Bedankt.

Hans de Boer, Almere
Ardennen: juli 2020
We hebben met 6 vrienden de 4-daagse Ardennen gedaan.
Prachtige routes en mooie uitzichten. Vele bochten en mooie wegen.
Super goed hotel met een zeer lekkere keuken.
Het zwembad erbij was een aangename verfrissing.
We boeken zeker nog eens terug bij deze organisatie.
Heel goede opvolging van alles.

Nicky
Ardennen: juli 2020
Hallo MoorMotorTeam,

Onze 1 groepsreis, wat een GEWELDIGE leuke ervaring. Van de slogan ...meer dan asfalt alleen, komt zeker ook hier 110% tot zijn recht.
Door alle COVID-19 perikelen, hadden we onze geplande vakanties allemaal geannuleerd. Op het laatste moment, toen alles weer wat werd versoepeld, ingeschreven voor de groepsreis, om ook dit een keer te ervaren.

De voorinformatie en routes zijn zoals we van jullie gewend zijn dik in orde, dus een dikke 10! Als je de informatie goed leest, denk je onderweg, ben ik hier al eens geweest? Het komt me zo bekend voor...

Samenkomst op de lunchlocatie was ook TOP geregeld, even mondkapje op en elkaar een elleboog geven. Tevens kennisgemaakt met de groep, gezellig!
Dan onze kamer, ik durf er bijna niet over te beginnen.... Wat een luxe, heerlijk om met deze temperaturen een airco, minibar, stortdouche en jacuzzi op je kamer te hebben.
We hebben er iedere dag na de geweldig mooie ritten van genoten.
Wat is dat een mooie omgeving om te rijden, zo rustig en zo groen, dat hebben jullie maar weer mooi uitgezocht. Complimenten!

En dan een paar dagen later volgen de foto's en de video's, die Martine als rijdende reporter, zelf rijdend of als duo bij Maurice, onderweg van alle deelnemers heeft gemaakt, TOP.

Dit smaakt naar meer! Veel meer!!
Hans en Astrid

Moezel

Moezel: juli 2020
Wij hebben het in alle opzichten fantastisch gehad!
Het hotel was goed, het eten daar werkelijk geweldig!
De routes hebben wij helaas door het warme weer niet helemaal uitgereden maar ook deze waren helemaal goed.
Wat een prachtige stukken door die mooie natuur, wij hebben heel erg genoten en willen jullie hartelijk bedanken voor deze fijne reis.

Vriendelijke groeten, Berry en Gerard
Moezel: juli 2020
Wij hebben het tof gehad!

Eerste dag was het wel iets te warm... dagen erop was het echt prima motorweer. Genietend van elke kilometer die we reden. Mooie geasfalteerde wegen met af en toe een dippie erin. Weinig tot geen tegenliggers, het was erg rustig. Zeker op het platteland.
Het hotel was prima. De kamers waren goed en een prima bed. Wat probleempjes met verlichting en de ramen op de bovenste etage kunnen maar beperkt open. Ontbijt en diner ook goed. Ruime keuze vwb het ontbijt voor het diner wat minder. De stallingsplaats voor de motoren was ook helemaal okay.
Luitjes een dikke vette pluim wij hebben erg genoten.
En zoals altijd.... is de vakantie veel te snel voorbij! ;-)

Groetjes Fred & Marry
Moezel: juli 2020
Eerste keer met zijn tweeën voor een paar dagen naar het buitenland met de motor en het is super goed bevallen via MoorMotor!
‘s Ochtends vroeg even wat snelwegkilometers gemaakt om in België de eerste route te starten richting het hotel in Traben-Trarbach.
Heerlijke uitdagende, bochtige wegen en leuke plekjes om wat te drinken en te lunchen. Aangekomen bij het hotel blij verrast door de goede service, prima eten en fijne kamer.
De volgende dag alweer vroeg aan het ontbijt om de tweede route á 250km te beginnen. Heerlijke zeer diverse wegen en het stukje in de beschrijving over ‘verlaten wegen’ was geen woord over gelogen.
Het aantal auto’s op de route was op twee handen te tellen! Aan het eind van de middag nog even de Autobahn op richting de Nürburgring om daar een rondje mee te pakken. Zeer leuke ervaring!
De derde dag vroeg aan de laatste route begonnen om de hitte voor te zijn (niet echt gelukt haha). Als afsluiter een route met lekkere snelle bochten op mooie rustige wegen voor het sportieve stuurwerk om vanuit daar weer het laatste stuk snelweg naar huis te rijden.
Al met al een zeer fijne ervaring, snel maar weer een tripje plannen!

Bas
Moezel: juli 2020
Mooie routes, en hotel ook een goede communicatie met MoorMotor.
Vorig jaar naar Schotland was ook alles goed geregeld.
Heel tevreden!

Frits
Moezel: juli 2020
Onze reis geboekt via MoorMotor was wederom fantastisch!
De routes waren afwisselend met vele bochten en mooie wegen, precies zoals in de informatie omschreven. Ook het Park Hotel voldeed aan de verwachting.
Het waren 4 mooie dagen! Bedankt voor het organiseren Martine!

Groeten van onze motorgroep! Tot volgend jaar, Roger
Moezel: juli 2020
Wij hebben erg genoten van de motorritten door de mooie omgeving van de Moezel.
Traben-Trarbach is een leuke plaats en het Park-hotel met zijn vriendelijke personeel is een goed onderkomen.
We hadden niet verwacht dat i.v.m. Corona het noodzakelijk zou zijn om bij restaurants te reserveren. Maar eten in het restaurant van het hotel was zeker geen straf.
Toen onze tijd erop zat hadden wij nog geen zin om naar huis te gaan dus we hebben een dag bijgeboekt om Traben-Trarbach te bekijken en we hebben afgesloten met 2 dagen Koblenz, een grote stad maar wel met het Moezel-gevoeL.

Berthil &Alexandra
Moezel: juli 2020
Eindelijk mochten we weer reizen, woensdag de 29 ste was het zo ver en vertrok ik voor de Moezel tocht, Een review schrijven is dan ook een serieuze zaak.
Eerst maar een een paar kleine vragen
1. wat is , slecht weer, een slecht hotel en een slechte route?
Niks
2 slecht weer, een goed hotel en een slechte route?
iets beter
3 slecht weer, een goed hotel en een schitterende route?
heel goed
4 prachtig wee, een goed hotel en een schitterende route?
Een Feestje!

En ik kan je zeggen het was een feestje, alles klopte Mocht je op zoek zijn naar een drempelloze, goed uitgezette route , heerlijk rustige wegen om te sturen en een fijn verblijf kan ik deze tocht van harte aanbevelen.
Bedankt team MoorMotor

Ps
Ondanks,alle waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen toch nog een ernstig virus opgelopen. namelijk het onder motorrijders gevreesde bochten virus.
Naar verluid heeft MoorMotor hier voor het medicijn op de plank liggen.
Tot snel

Groet
Martin
Moezel: juli 2020
We hebben een top week gehad! Het weer was top, tussen de 23 en 27 graden.
Prachtige routes gereden met een grote diversiteit aan landschappen.
Mooi heuvelachtig, veel bochten en veel rust. Het hotel is ook helemaal prima, goede bedden, heerlijk ontbijt en tevens een goede kaart voor het avond eten. Fijn terras aan het water.
Dik tevreden over de organisatie en de gastvrijheid in het hotel.

Maureen

Zwarte Woud

Zwarte Woud: juni 2020
Het verblijf in Lenzkirch was geweldig heel gastvrij en zowel het ontbijt als diner waren zeer uitgebreid en heerlijk. Wij voelden ons hier gelijk thuis omdat het kleinschalig is en ook heel prettig de bar met zelfbediening! De routes waren echt prachtig allemaal heel afwisselend. Veel haarspeldbochten en hoogteverschillen en de natuur is naar ons gevoel hier wat ruiger. Vooral route A was een topper. Route B was de stopplaats bij de Hexenlochmuhle prachtig en fotogeniek.
Het verblijf in Baiersbronn in een typisch Duits hotel. Super grote kamer en ook hier was het eten goed. Ook de routes in dit gebied waren prachtig. De route van Lenzkirch naar Baiersbronn was ook mooi en een stop in Schiltach is inderdaad een aanrader.
Vanwege de covid maatregelen waren wij een beetje huiverig hoe het allemaal zou lopen maar dat viel allemaal reuze mee. De eerste keer een mondkapje opzetten is even een dingetje maar dat went heel snel. Iedereen van jong tot oud loopt met een mondkapje een winkel, tankstation, terras of restaurant binnen. Voor de lunch ergens aanschuiven was ook nergens een probleem.

Hyke en Leo
Zwarte Woud: juli 2020
Wij hebben genoten van de schitterende stuurwegen en het mooie weer in het zuiden van Dld. Het was moeilijk een stukje rechte weg te vinden.
De aangeboden hotels waren prima, hoewel Belle Vue in Vianden wel een opknapbeurt kan gebruiken (schoon maar gedateerd.)

Cees
Zwarte Woud: juli 2020
Hoi we hebben leuke reis gehad. Mooi in zwarte woud.
Hotel was uitstekend en heerlijk gegeten. Boven verwachting , perfect.
Mijn complimenten voor de routes.
Dank u wel voor de heerlijke reis , en tot gauw

groetjes PETER en THEO ,

Zwitserland-ZwarteWoud

Zwitserland-ZwarteWoud: juli 2020
Een prachtige reis genoten, doordachte mooie routes met leuke tips.
De hotels , de eerste was gedateerd met wel heerlijke bedden, eten was prima. Het hotel in Zwitserland was prima, echt fantastisch gegeten, half pension, en heel aardige mensen.
Het laatste op de terugweg was ook een echt Duits hotel en weer boven verwachting gegeten.
De reis is echt een aanrader!
Verbeter punten hebben we niet.

Els
Zwitserland-ZwarteWoud: juli 2020
Ik kan maar een ding zeggen ik heb intens genoten ondanks alles.
Accommodaties de bergen de wegen de prachtige vergezichten en natuurlijk het klapstuk naar Arosa op een Goldwing, was werken maar schitterend, mis het nu al.
Voor de rest het was gewoon TOP maar dat wist ik(wij) al. Hartelijk dank.

Groetjes Jos en Ina.
Zwitserland-ZwarteWoud: juli 2020
Wij hebben heerlijk genoten van de reis. Alles super geregeld. Mooie routes, mooie hotels. Halfpension was prima. Wijn aan de dure kant, maar ja, dat weet je van tevoren in Zwitserland.
We hebben veel gezien. Ook nog een mooie treinreis in Zwitserland gemaakt. Is een aanrader!
Tot de volgende reis, zeker weten!

Hartelijke groet van Albert, Dicky, Ben en Marijke.

Oostenrijk-Dolomieten

Oostenrijk-Dolomieten: juli 2020
De reis is heel goed meegevallen en gelukkig zat het weer ook mee.
De routes waren fantastisch en de GPS begeleiding was perfect (al de opgeladen routes verliepen vlotjes).
De hotels waren prima in orde en zeker het hotel in Italië waar het eten bijzonder lekker was (dikke pluim).
Ik kijk er naar uit om in de toekomst deze ervaring (weliswaar een andere bestemming) nog eens te beleven.

mvg Risse
Oostenrijk-Dolomieten: juli 2020
Hartelijk dank voor de mooie routes naar Oostenrijk en de Dolomieten. Na lang onzeker te zijn of de reis wel door kon gaan door het coronavirus kon deze zo’n 5 dagen voor vertrek definitief door. Het hotel in Bad Urach was echt geweldig. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Eigen garage voor de motor, zeer goede eten. Waar je wel op moet letten, maar dat is nu overal zo, is dat je mondkapjes bij je moet hebben. De route van Bad Urach naar Col di Rocca via Brenner was ook erg mooi. Indrukwekkend als je ver onder de Brennerbrug rijdt. Jammer dat de Timmelsjoch gesloten was, maar daar kan niemand iets aan doen. Passo Rolle heb ik helaas ook niet kunnen doen doordat deze was afgesloten.
Het weer was werkelijk fantastisch, zon en lekker warm. In de dalen rond de 29 graden, op de toppen 9 a 11 graden. ‘s avonds nadat ik terug was van de dagtrip begon het vaak te regenen, maar dan zat de trip er al op. Ook in het hotel in Col di Rocca kom je niets te kort. Hier heb ik erg moeten opletten om niet in gewicht aan te komen. De dagtrippen waren erg mooi, zoveel haarspeldbochten achter elkaar. Ik ben al door de Pyreneeën gereden, maar de Dolomieten is toch heel anders.
De reis heb ik nog iets uitgebreid door nog even in de Eifel te blijven om vervolgens rustig weer naar huis te rijden. Een zeer geslaagde motorreis.

Cor