1. Je bent hier:
  2. home
  3. klanten reacties

Klanten over MoorMotor

Reacties seizoen 2009

Luxemburg

Luxemburg: april 2009
Hallo Martine en Maurice,
Goed idee om de routes bij een 2e trip naar Luxemburg "andersom" te leveren. In omgekeerde richting levert het toch een compleet ander beeld op. Er waren natuurlijk herkenningspunten maar veel dingen kwamen compleet nieuw over.
Het hotel was weer goed, evenals het weer. Behoudens van die vervelende mannetjes met laserguns langs de weg was alles weer perfect.

Met vriendelijke groet,
Gerard van Workum
Luxemburg: mei 2009
Hallo Martine en Maurice
Zeer geslaagde reis gehad, het weer was uitstekend geen enkele drup regen gehad behalve tijdens de laatste dagrit in Luxemburg op een uur van het hotel in Vianden, zo hebben we geen reden om te klagen.
Zeer goed hotel wat betreft ligging, mooie kamer, gezellig terras en na de rit kon de motor telkens zonder probleem in de ondergrondse garage.
De routes die jullie doorgestuurd hebben voor de garmin zijn echt een aanrader veel bochten, een bezienswaardigheid, een stop, het zit er allemaal in zowel voor de tourbuffel als voor de sportieve rijder. Kortom jullie internetservice is perfekt. Doe gerust zo verder we denken er al aan om volgend jaar een van de andere opties te nemen misschien de Vogezen of het Zwarte woud.

Groetjes, William en Marleen
Luxemburg: mei 2009
Hoi Martine en Maurice,
We zijn al weer een paar dagen thuis (en aan het werk..) maar wat hebben we ontzettend genoten in Luxemburg! Het hotel in Vianden was super, mooie kamers en een lekker ontbijtje! ’s Avonds zijn we lekker Vianden ingelopen om te eten.
Wat het motorrijden betreft, het waren heeeele mooie routes. Erg afwisselend met genoeg bochtenwerk! Hoe hebben jullie zulke mooie plekjes gevonden..... Dat we drie dagen prachtig weer hebben gehad helpt natuurlijk ook mee aan het geluksgevoel, dat was echt een kadootje.
Verder willen we jullie nog bedanken voor de goede organisatie, alles was perfect geregeld. Hoewel we de routes digitaal gekregen hebben zijn we toch ook wel een keer gered door de ingetekende kaart :-) Al met al is het zeker voor herhaling vatbaar!

Groetjes van Erwin en Angelique, Wouter en Sandra
Luxemburg: mei 2009
Martine en Maurice,
We hebben een leuke trip achter de rug en dus voor herhaling vatbaar. Vrijdag ochtend zijn we vertrokken, eenmaal de "grens" over werd het knap weer. De bezienswaardigheden, de stuwdam en de kleine waterval van Coo op de heenreis waren leuk om te bekijken.
De tweepersoons kamers zijn netjes. Elke ochtend werd het bedje opgemaakt en de handdoeken vervangen. Het ontbijt is prima, er is genoeg. Tijdens het diner was het erg druk en moesten we lang wachten, de volgende dag dus elders in het plaatsje gegeten langs het riviertje.
De route in Luxemburg was erg goed, hier hebben we het voor gedaan. Zonder de aangeleverde route hadden we nooit zoveel mooie bochtjes en lange bochten kunnen maken. Hier dus sportief gebruik van gemaakt. Ook hadden we het mooie weer mee. De bevolking is heel aardig. Wij pauzeerden in een dorpje en kregen flessen water aangereikt en wanneer je achter automobilisten rijdt, geven deze je de ruimte om te passeren. De wegen in Luxemburg zijn goed onderhouden. Voor wat betreft de Belgische wegen is het oppassen, gaten in het wegdek en tegemoetkomende wielrenners en hardlopers.

Vriendelijke groet,
Rob Kal
Luxemburg: juni 2009
Hallo,
Wij hebben een super leuk weekend gehad. Het hotel was perfect. Het ontbijt evenzo evenals het diner. Een prachtig terras waar het na afloop van de ritten zeer goed was toeven. De routes waren heel mooi. De TOM TOM heeft het uitstekend gedaan en liep nagenoeg 1 op 1 met de papieren route.
Niets anders dan lof voor de goed georganiseerde reis. Ook de boeking en de stukken die we gekregen hadden waren perfect. We zullen zeker in de toekomst nog gebruik maken van Moormotor.

Groeten,
Marry, Wilfred, Addy en Johan, Carlo en Tineke
Luxemburg: augustus 2009
We hebben 3 dagen lang genoten van deze reis. Alles was zeer compleet!!! De verzorging van routes en alle benodigdheden daar om heen was toppie. Hotel was keurig, eten was goed, personeel deed hun best. Martine Heyse en Maurice Moor, jullie hebben je best gedaan.

Mvg en namens alle deelnemers, bedankt!
Joop
Luxemburg: augustus 2009
Hallo Martine & Maurice
We hebben een prima tijd gehad in zowel Luxemburg, goed hotel en een mooie route, als in de Vogezen. De hotels waren prima en zeker het verschil was leuk om mee te maken. De route’s waren prima, van alles wat en genoeg te zien. Alles was prima geregeld.

De hartelijke groeten
Jan en Henk
Luxemburg: september 2009
Hallo Martine & Maurice,
De 4 daagse Luxemburg is me 100% meegevallen, mooie reisroute naar en terug, prachtige dagtrips langs mooie wegen met veel variatie.’s Zondags beetje pech met veel dorpsfeesten waardoor er geen doorgang was en er moest omgereden worden. Het hotel was OK en zeker heel motorvriendelijk (parking ondergrondse garage),tevens sympathieke en vriendelijk uitbater. Nogmaals dank voor de snelle en correcte afhandeling van alle admini. Zal in de toekomst zeker nog beroep doen op jullie organisatie!

Groetjes Leo

Sauerland

Sauerland: mei 2009
Hallo Martine & Maurice,
Na Zwitserland (2008) zijn weer met jullie in zee gegaan naar Sauerland/Thuringen. Perfect, goed georganiseerd, leuke ritten met prachtige stuurweggetjes en de gebruikelijke prima hotels.
Het rustige gebied is afwisselend, veel kastelen en vervallen spoorwegstations onderweg en je eet er al een broodje braadworst voor € 1.50 (op houtskool vuur gegrild ). Als je nog de ouderwetse Trabantjes wil zien rijden zou ik niet te lang wachten om dit mooie gebied te ervaren.

Bedankt het was leuk.
De jongens uit het Gooi
Sauerland: mei 2009
Hallo Martine en Maurice
Wij hebben een hele leuke trip achter de rug, heerlijk weer om te rijden, het zonnetje heeft redelijk z’n best gedaan. Alleen op hemelvaart werd er van boven van alles naar beneden gestuurd, een flinke hoeveelheid wind (op sommige plekken veel groen en takken op de weg), heel veel regen en... aardig wat hagel. Dit deed ons aan het begin van de route bijna besluiten om terug te gaan, maar onze keuze om door te gaan was meer dan de moeite waard, een droge en regelmatig zonnige, heerlijke rit.
De route’s waren prima, heerlijke bochten en het uitzicht schitterend.Het Hotel en personeel waren top, en het eten heerlijk.
We hebben vier heerlijke dagen op de motor gehad, bedankt.

Met vriendelijke groeten
Jan en Henk Mulder
Sauerland: mei 2009
Hallo Martine & Maurice,
Het was voor mij de 1e keer, dat ik bij jullie een reis boekte en het is me prima bevallen. Persoonlijke benadering, goed hotel, duidelijk aangegeven en mooie routes. De regen speelde wel parten, maar de routes die ik gereden heb gingen door mooie en afwisselende omgevingen.

Met vriendelijke groeten,
Sjoerd van der Leest
Sauerland: september 2009
Goedenavond,
We hebben een leuke trip gehad, ritten waren leuk en het hotel en het eten waren uitstekend. De wegen waren af en toe wel slecht, maar er werd voldoende gewaarschuwd. De routes waren goed te volgen (deels via de kaarten en deels via de tom-tom)
Kortom prima! Wie weet volgend jaar weer ergens anders heen.

Groeten,
Paul Deylen

Zwitserland Zwarte Woud

Zwitserland Zwarte Woud: juni 2009
Dag beste lezer,
Ben net terug uit Zwitserland. Het weer was een beetje gemixt, mooie dagen maar tijdens de 4-passentocht ook regen en sneeuw. Bovenop een berg met 20 meter zicht heeft overigens ook zo z’n charme.....De routes zijn perfect uitgezet en de papieren routes kloppen exact met de TomTom. Ik heb er veel plezier van gehad. Ze hebben er wel kaas van gegeten, daar bij MoorMotor.
De hotels waren uitstekend, vooral Hotel Kruzli in Sedrun. Vriendelijke mensen, ik was jarig tijdens mijn verblijf en ze kwamen me feliciteren en ik kreeg ook een drankje aangeboden. Het eten was ook prima verzorgd, toch niet onbelangrijk voor ons motorrijders....
Nou, misschien tref ik een van jullie wel op een route van Moormotor. Tot dan,

Groeten
Harrie van den Hurk
Zwitserland Zwarte Woud: juni 2009
Hallo, dank aan Martine en Maurice voor een prachtige goed geregelde vakantie.
Alles is vlekkeloos verlopen. Ook geluk gehad met het goede weer, alle passen waren open. We hebben gereden op gps-Garmin, hier zat geen enkele fout in. Ook van de informatie via post, betreffende tips enz, hebben we gretig gebruik gemaakt. De ontvangst in de hotels was zeer goed, in het Zwitserse hotel kwamen ze zelfs vragen of alles wel naar uw zin was betreffende de menu. Je kon altijd een aanpassing doen, zoals rijst vervangen door frietjes (Belg hé ). Ook de garages was geen enkel probleem. Is toch een extra veilig gevoel.
De ritten waren zeer mooi.De passen-ronde, daar hebben we een ganse dag over gedaan, na elke bocht heb je wel een ander panorama. Op de toppen van de passen lag nog behoorlijk wat sneeuw. Geeft toch een indrukkend gevoel, hoe klein je bent tegen deze bergmassa, puur natuur. Ook het Zwarte woud was prachtig. We kunnen geen enkele negatieve opmerking geven. Op punten geef ik een 10 op 10, een dikke proficiat. Op naar de volgende.

Rina en Ivo, Leopoldsburg, België
Zwitserland Zwarte Woud: juni 2009
Hoi Maurice en Martine,
We hebben een mooie vakantie gehad met Moormotor. Alles perfect geregeld en mooie routes. Nogmaals dank aan Maurice want hij heeft terplaatse voor ons nog een extra lange route gemaakt naar de San Bernardino. We hebben ook een dag samen gereden, was plezant. De eerste dagen was het weer ons niet goed gezind maar dat kon de pret niet bederven.
Tot slot, het was een geslaagde vakantie en jullie zien ons zeker nog terug. En we zullen niet na laten goede reclame voor jullie te maken. Nu nog wachten op de nieuwe Zwarte Woud reis hé Maurice!

Groetjes,
Patrick en Stephan
Zwitserland Zwarte Woud: juni 2009
He Maurice en Martine,
Na de hele goede ervaringen van vorig jaar hebben we de afgelopen week nogmaals de Zwarte woud / Zwitserland tour gereden. Aangezien Chris binnenkort vader dreigt te worden was het dit jaar een maandje eerder en was ik best een beetje bang dat er een aantal passen nog niet open zouden zijn. Dat viel gelukkig alles mee, alleen mijn voornemen van vorig jaar om het passenrondje twee keer op een dag te rijden hebben we niet gehaald. Gelukkig ging vlak voor de aanvang van onze terugreis de Sustenpas open (als laatste) en hebben we die ook nog kunnen rijden (als er een mogelijk was om de rit naar Arosa aan de Sustenpas aan elkaar te plakken zou ik morgen emigreren).
Het hotel en het eten waren, net als vorig jaar, perfect. We waren met z’n drieen en hadden een appartement in het achter het hotel gelegen huis. Het was keurig en van alle gemakken voorzien. Ook de bijbehorende garage is een lekker idee, ik heb niet de indruk dat er überhaupt criminaliteit is maar als ie binnen staat geeft het toch een prettiger gevoel.
Op een lekke band na, die halverwege Arosa door de plaatselijke garagehouder gerepareerd is, is alles vlekkeloos verlopen en zijn we ondertussen weer heelhuis thuis aangekomen (en helaas alweer aan het werk). Als het aan mij ligt gaan we volgend jaar weer naar Zwitserland, maar waarschijnlijk proberen we dan toch eens een van jullie andere bestemmingen.

Tot volgend jaar,
Bart, Arco en (bijna pappa) Chris.
Zwitserland Zwarte Woud: juli 2009
Hallo MoorMotors,
Een aanrader deze reis!!!
In alle opzichten uitstekend verzorgd: de routes, de hotels en de tips voor ’sight-seeing’. Niet alleen prima geschikt voor wie houdt van een ’georganiseerde trip’ (volg de suggesties van het MoorMotor-programma gewoon), maar ook prima voor de ’einzelgangers’: niks mot, alle ruimte om zelf je dag in te vullen.

Eddy & Bep van de Bunt
Zwitserland Zwarte Woud: augustus 2009
Ha Martine en Maurice,
We hebben een geweldig leuke vakantie gehad, alles was uitstekend geregeld, zelfs het weer!!
We hebben niet alle routes gereden, omdat we de trein ook heel leuk vinden, maar de mooiste vonden we toch de flankenroute, omdat die buiten alle bekende passen gaat en er dus weinig verkeer en andere motorrijders zijn.
Het hotel Krone was echt de kers op de overheerlijke taart, geweldig fijn hotel.

Hartelijke groeten,
Bea en Rinus Slippens
Zwitserland Zwarte Woud: augustus 2009
Dag Martine en Maurice,
We zijn weer veilig thuisgekomen zonder technische problemen en hebben enorm genoten van de motortocht, de prachtige aan-en afrij routes en de fantastische routes in Zwitserland zelf. De hotels waren prima voor elkaar en we hebben genoten van de gastvrijheid en de prachtige terassen van de hotels, maar ook onderweg. Het eten was eenvoudig maar uitstekend verzorgt.
Bedankt voor jullie regelmatige informatie, de goede zorgen en de felexibiliteit waar mee jullie deze reis voor ons hebben samengesteld. Zeker voor herhaling vatbaar! Volgend jaar melden we ons weer voor een een vervolg.

Groet, Henk, Jeroen, Jan en Marco.
Zwitserland Zwarte Woud: augustus 2009
Martine & Maurice,
Ik ben erg tevreden over de vakantie. Uiteindelijk ben ik niet met mijn vrouw, maar met een vriend gegaan (i.v.m. de ziekte van onze dochter). Dit was bij ieder adres geen probleem. Zelfs was het in Sedrun zo dat ik een andere kamer kreeg om apart, dus beter, te slapen, prima!
De routes waren echt geweldig en bijzonder goed aangegeven. We hebben alles gereden en wilden niets missen. Zeer goed beschreven en erg mooi. Kortom; een prima vakantie met echte belevenissen op de motor. Goede en gastvrije hotels en prima eten en drinken.

Complimenten!!!
Gerald Rijks, Herwijnen
Zwitserland Zwarte Woud: augustus 2009
Hallo Martine & Maurice
Alles was perfect geregeld!!
Mooie routes, eten in de hotels, super. Alles is mogelijk niets was/is te gek, noem maar op en het was OK.
Routes waren goed en mooie dingen te zien onderweg, de weg was niet altijd super strak maar daar waren ze dan ook druk op veel plaatsen aan het werk om de winterschade te verhelpen. We hebben alles bij elkaar veel gezien, heel goed weer gehad (nog geen half uur regen in 10 dagen). Veel plezier, te veel om op te noemen. Alles wat er beschreven staan op jullie site is 110% waar en klopt tot in de puntjes.
Ik/wij danken jullie voor al de extra moeite de jullie voor ons hebben gedaan. Wie weet kunnen we weer eens een andere reis gaan doen. Wij zullen zeker, als er iemand een vraag heeft voor een goede reistip, MoorMotor adviseren.

Groeten
Ruud (namens zichzelf, Silvia, Peter, Fred en Paul)

Harz Thuringen

Harz Thuringen: juni 2009
Op zaterdag vroeg vertrokken en via de perfecte routebeschrijving aangekomen in Altenau, waar we warm werden ontvangen. De kamer in een mooi oud pand direct tegenover het hotel was meer dan top. Een appartement met een keuken waar een complete inrichting aanwezig was. Het belangrijkste voor ons was dat we onze "vriendinnen" (motoren) veilig in een goedafgesloten garage konden parkeren. Na een verkwikkende douche hebben we een geweldig goede maaltijd in het hotel genuttigd, wat gewandeld door het dorp en nog even wat gedronken in de bierstube bij het hotel.

Dag 2 na een zeer goed verzorgd ontbijt onze vriendinnen uit de stalling gehaald en vertrokken voor de eerste rondrit, waar we zeer van hebben genoten, ondanks dat we wat regen hebben gehad. Door de regen moesten we iets rustiger toeren dan we doorgaans al doen, maar we zijn voldaan teruggekeerd. Ook nu weer heerlijk gegeten in het gezellige restaurant van het hotel en na opnieuw een wandeling, konden wij het niet laten nog een slaapmutsje te gaan halen in de eerder genoemde bierstube.

Dag 3 begon met een droge weg, echter later weer wat water uit de hemel en soms zelfs een flinke bui. Door de mooie route en onze toch wel grote motorrij ervaring hebben we weer genoten. Bij terugkeer even onze dames gewassen en gepoetst zodat we de volgende dag weer schoon en glimmend verder konden naar het volgende hotel.

Uitgezwaaid door de hoteleigenaar zijn we via, weer een zeer mooie route, aangekomen bij het hotel in Ziegenruck, waar we met de zelfde warmte werden ontvangen. Ook hier in een dependance van het hotel ondergebracht. De kamer en het eten was kortweg top! Ook een leuke avond gehad op de bowlingbaan in het hotel.

Dag 5 weer een mooie rit gemaakt, de routebeschrijving is geweldig en tot op heden foutloos. In dit hotel mede motorvrienden ontmoet die dezelfde reis maar dan een dag later dan ons maakten. Natuurlijk de ervaringen uitgewisseld, ook deze mensen hadden het geweldig naar de zin en niets dan complimenten voor MoorMotor.

Dag 6 naar Smalkalden hebben we wat anders moeten rijden daar er enkele omleidingen waren. Na aankomst, de vriendinnen weer in een garage gestald, zijn we naar de kamer gegaan, deze viel wat tegen na de voorgaande ervaringen. De kamer was wel wat klein, maar gelukkig was er een balkon dat dit leed wat verlichte. In de avond naar het dorp gewandeld en de adresjes die MoorMotor beschreven had opgezocht maar uiteindelijk gegeten bij Oma’s kuche (Zum Kirchhof), dit ligt bij de kerk Kirchhof 14. Een aanrader en ik hoop dat MoorMotor dit in hun beschrijving mee wilt nemen daar je er zeer gezellig, goed en voor heel weinig kunt eten. Het adres is ons zo goed bevallen dat we er ons vaste stekkie van hebben gemaakt om te eten.

De routes waren net als de voorgaande geweldig, echter hebben we nooit die "scheve oren" kunnen vinden maar dit zal dan wel de enige fout zijn in de route beschrijving en moest scheve toren zijn omdat we die bij het zoeken naar de "oren" wel een paar keer gezien hebben.

Met deze komische noot wil ik afsluiten en kan samen met mijn motormaat Piet enkel maar melden, het is een geweldig goed gedocumenteerde en verzorgde topreis geworden. Daar wij normaal gewoon op de rit gaan en wel zien waar we uitkomen en eten of slapen, is dit geweldig en ik wil dan als laatste kwijt: Lieve mensen jullie hebben ons een geweldig mooie motorvakantie bezorgd!

Jacob & Piet
Harz Thuringen: juli 2009
We hebben heel erg genoten van onze motorvakantie, Sauerland,Harz, Thuringen. Erg mooi, goede hotels, hele mooie goed kloppende routes en leuke suggesties om te bezichtigen of te doen. Ik vind persoonlijk de ingetekende route op de kaarten altijd erg leuk en praktisch.Ik vond het een hele leuke ervaring om eens in het oude Oost-Duitsland te zijn geweest, we hebben gekeken bij de resten van het Ijzeren Gordijn en het daarbij horende museum. Grappig detail: in Altenau op het oude Rathaus hotel hangt een bordje dat Goethe daar gewoond zou hebben, echter als je het bordje goed gaat lezen heeft hij daar 1 dag tijdens zijn vakantie in de Harz verbleven.In Schmalkalden hebben ook wij erg genoten van Oma’s kuche Am Kirschhof.
In Sauerland werden wij verrast door hier en daar flitspalen, die gelukkig alleen aan de voorkant fotograferen. Niet dat wij van die hardrijders zijn maar meer dat de maximum snelheid daar nogal veranderlijk is, van 100, naar 80, naar 70 binnen een paar honderd meter.
De Duitsers zijn ontzettend aardig, behulpzaam en vriendelijk, zodra wij de kaart pakten om te kijken waar we zaten na een omleiding kwam er iemand naar ons toe om te vragen of we verdwaald waren en wezen ons dan de weg die volgens hun toch veel logischer was dan zo "om te rijden" Ze snapten niet dat wij gewoon voor ons lol "omreden"

Complimenten voor de goede organisatie, zeker weer voor herhaling vatbaar.
Groetjes Willem en Cocky
Harz Thuringen: september 2009
Hallo Martine en Maurice,
Vanavond weer veilig thuisgekomen na een fijne week! Het was weer geweldig geregeld, prima hotels met mooie grote kamers. Goed gegeten!
Ook de prachtige routes waren weer heel duidelijk aangegeven met de nodige bezienswaardigheden en terassen.Wel kwamen we erg veel omleidingen tegen, voor ons jammer, maar het maakt duidelijk dat er hard aan de wegen wordt gewerkt. Verder hadden we ook nog prachtig weer, op de eerste dag na. Al met al een geslaagde trip.

Hartelijke groeten en wie weet tot een volgende keer.
Arend en Akke

Vogezen

Vogezen: mei 2009
(*verblijf Wangenbourg in het "reserve” hotel Freundeneck)
Hallo Martine en Maurice,
De motor vakantie was geweldig, de hotels waren prima, het eten in Ribeauvillé en in Freudeneck* was heerlijk. In Ribeauvillé kregen we zelfs een gekookt eitje bij het ontbijt, ongekende luxe bij een Frans ontbijt. Taal was geen probleem, men sprak ook Duits.
Het hotel in Ribeauvillé ligt centraal, is oergezellig en heeft de luxe van een garage. Ribeauvillé zelf is natuurlijk top; we hadden wel een probleem om op tijd weg te gaan, want het was altijd: Effe bakkie "Cafe au lait avec bouque le lait" in het dorp.
De ritten waren mooi en afwisselend, vooral de wegen op de hoogvlakte van Grand Ballon waren heerlijk, maar wel dusdanig lang, dat je bijtijds moest starten als je alles wilt zien. De lunch schoot er soms bij in. We hebben veel bezienswaardigheden bezocht, bijvoorbeeld het prachtig dorpje Riquewihr, de leuke stad Saverne en bij de botenlift was het zeer vermakelijk om te zien hoe de paniek toesloeg als men vergat de aanmeerlijn op tijd te lossen.
Het was een mooie vakantie met perfect weer (nou ja 1,5 keer regen). Jullie hebben het prima georganiseerd, hopelijk tot de volgende keer

Groeten van 2 oude motor knarren
Vogezen: mei 2009
Hey Martine en Maurice,
Gisteren weergekomen van onze 5 daagse motorreis naar de Vogezen. Niks anders dan lof voor deze prachtige en goed verzorgde reis! Ook het feit dat jullie op zeer korte termijn nog wat voor ons konden organiseren verdient een medaille. De routes waren prima in orde, alleen dag 4 was een beetje moeilijk te volgen, maar dat zal ongetwijfeld ook komen door ons bezoek aan het cafe met 100 soorten bier de dag ervoor. Het asfalt is op de meeste passen in een prima staat, en dat geeft op een sportmotor toch wel het nodige rijplezier! De dorpjes en wijngaarden waren een welkome afwisseling onderweg, en bezienswaardigheden zijn er genoeg.
Het hotel waar we verbleven was prima voor elkaar. Nette grote kamer, aardige eigenaar en het eten, en dan vooral het ontbijt, waren dik in orde. Ribeauville is een gezellig dorpje met genoeg plekjes om lekker uit eten te gaan. De meeste mensen spreken wel een woordje duits of engels, dus de franse les, die je al lang bent vergeten, heb je niet echt hard nodig.
Al met al was het een zeer geslaagde reis, een aanrader voor degene die dit graag een keer wil gaan doen!!

Groeten Richard en Sascha
Vogezen: mei 2009
Hallo Martine en Maurice,
Wij zijn gelukkig weer veilig thuis en hebben enorm genoten van de reis. Het was de 1e keer dat we de Vogezen bezocht hebben en we vonden het er prachtig! We hebben bijna alle routes gereden, dus heel wat kilometers gemaakt. Het is bijna onmogelijk om zulke mooie weggetjes zelf te vinden. We vonden de route over de Grand Ballon behoorlijk zwaar, natuurlijk veel draaien en keren. Wat ons betreft had hier wel een mogelijkheid in mogen zitten om de route in te korten.
Ribeauville is een prachtig plaatsje, ook daar kom je niet zomaar terecht. Het hotel was prima, aardige gezellige mensen en lekker eten. Het hotel in Wangenbourg was ook prima met een heerlijke tuin, het diner was wel een beetje chique, maar daar konden we wel om lachen!
Ook de heen- en terugreis ging prima, Vianden was een leuke plaats om te overnachten. Terug hebben we nog een nachtje in Maastricht geslapen. Kortom we hebben het heerlijk gehad, dankzij jullie voorbereidende werk, zelfs het weer werkte mee.
Hartelijk bedankt voor het regelen op zo’n korte termijn, het is voor herhaling vatbaar.

Groeten, Okker en Marry de Kok.
Vogezen: mei 2009
Goede middag dame en heer van MoorMotor,
Globaal gezien zijn wij meer dan uiterst tevreden met ons verblijf van vorige week, wij durven zelfs zonder blozen opperen dat het voor herhaling vatbaar is.
Ten eerste was het weer geweldig: geen druppel vocht vanuit de lucht kwam ons tegemoet – en dat is toch een conditio sine qua non voor dolle pret op ons stalen ros.
De omgeving was adembenemend (meermaals mond-op-mondbeademing nodig gehad  ) en de routes idem en nauwkeurig tot op de cm (enkel 1 extra verkeerslicht gooide effe wat roet in het eten).
De omgeving rond Ribeauvillé vonden we wel mooier, zonder het tweede deel als minderwaardig te willen bestempelen.
Het eerste hotel was prima: misschien net iets minder uiterlijke schijn, maar gezellige uitbaters, ruime kamers en heerlijke dingen voor de inwendige mens: super. Het tweede hotel was dan weer net het omgekeerde: wat ons betreft toch wel minder.
U hoeft zelfs niet tussen de lijnen te lezen om te kunnen onderkennen dat jullie 3 zuiderburen een mooie vakantie hebben laten beleven.

Bedankt, en om het in de taal van Voltaire te zeggen: à la prochaine

Groeten
Eric, Gerrit en Erik.