1. Je bent hier:
  2. home
  3. individuele reizen
  4. moezel
Nieuw hotel/Route update

Motorvakantie Moezel

Bocht na bocht uitdagend

MoezelPittige bochten en bijna verlaten wegen combineren uitstekend met eindeloze wijnterrassen en historische steden. De romantische Moezelvallei biedt meer dan de bekende wijn. Super gezellige dorpjes, burchten, bossen en ontelbaar veel bochten in alle soorten en maten. Wegen van breed tot smal, die nooit recht uit gaan.

Met routes in de Vulkaan Eifel, de Hunsrück en de kleurige Moezelvallei zijn je ervaringen divers. Steile rivieroevers, glooiende hellingen, hoogvlaktes en prachtige landwegen. Dagelijks een ander uitzicht én een andere druivensoort op de steile rivieroever. Lekker tempo maken op de bochtige wegen, of misschien kijk je liever naar degene die vol gas gaan op de Nürburgring. Sturen en ontspannen, een motorreis zoals het hoort met stevige bochten en flinke hoogteverschillen.Moezel

Je verblijft in sfeervol Traben-Trarbach, door de Moezel verdeeld in twee delen. Traben aan de ene oever en Trarbach aan de andere kant. De stadsdelen worden verbonden door een hoge brug, gemarkeerd met een prachtig poortgebouw. Bekijk de jugendstil villa's, de ondergrondse wijnkelders of de hoog gelegen burcht-ruïne. Aan beide zijden is er genoeg gezelligheid; restaurants, terrassen en natuurlijk wijnhuizen waar je het vocht van de plaatselijke druif kunt proeven.

Moezel-Trarbach

Hotel Traben-TrarbachHet prettige hotel ligt in het overzichtelijke staddeel Trarbach. Aan de voorkant de Moezel, aan de achterkant de smalle straatjes met restaurants en terrasjes. Op de begane grond bevindt zich het restaurant en het grote terras, waar je bij mooi weer in het zonnetje kunt ontbijten. Op de 1e en 2e verdieping liggen de hotelkamers, deels met Moezelzicht en deels aan de rustige achterzijde van het gebouw.

Hotel

  • Ruime tweepersoonskamers met tweepersoonsbed (1.80 m) met gescheiden matrassen/beddengoed, bureau, klein zitje en TV
  • Kleinere tweepersoonskamer voor éénpersoonsgebruik
  • Drie- en vierpersoonskamers beschikbaar
  • Uitgebreid ontbijtbuffetl
  • Gratis Wifi in hele hotel
  • Eigen parkeerplaats naast en achter het gebouw. Openbare motorparkeerplaatsen aan de terraszijde
  • Naar keuze halfpension: een 3 gangen menu met hoofdgerecht keuze

Kamerplus: tweepersoonskamer met Frans balkon, Moezelzicht en een koelkastje

Routes

Omdat de wegen in dit gebied soms vrij smal en behoorlijk bochtig zijn is deze motorreis minder geschikt voor beginnende motorrijders. Je kunt hier serieus aan de bak. De lusroutes vanuit Trarbach zijn ruim 230 kilometer en bevatten naast veel bochten ook de nodige bezienswaardigheden en pauzeplaatsen om weer op adem te komen. Route informatie