1. Je bent hier:
 2. home
 3. individuele reizen
 4. luxemburg

Motorvakantie Luxemburg

Een mooi weekend, lekker weer, er even tussenuit...

Luxemburg is dichtbij en toch zo anders. Super wegen, historische burchten en gezellige steden! Luxemburg is een klein land maar heeft veel te bieden. Een rijke cultuur en goedkope benzine. Dichte bossen en heerlijke stuurwegen voor een volle dag motorplezier. Ervaar het bijzondere Müllerthal met de indrukwekkende rotsen en kloven, niet voor niets klein Zwitserland genoemd. Dwaal door de burchtruïnes en kom weer op adem op een gezellig terras. De heen-en terugreis gaan via de Belgische Ardennen. De charme van het Belgische platteland in combinatie met prettige stuurwegen. Een uitstekende bestemming voor een korte motorvakantie, maar je kunt Luxemburg ook prima combineren met één van onze andere motorreizen.

Aan de oever van de Our ligt het middeleeuwse stadje Vianden. De enorme, mooi gerestaureerde burcht domineert het uitzicht vanaf het terras van het hotel. Langs het water vind je veel andere terrasjes waar je gezellig kunt natafelen. Een ontspannen ritje met de stoeltjeslift brengt je bergop naar een zonnig plateau met prachtig uitzicht over Vianden.

Luxemburg-Vianden

Hotel LuxemburgCentraal in Vianden ligt het comfortabele, moderne 3/4 sterren hotel. Het hotel heeft een groot terras, een restaurant en gezellige bar. Een overdekt zwembad met sauna en een ruime ondergrondse garage maken de faciliteiten compleet.

Hotel

 • Standaard één- en tweepersoonskamers met o.a. bureau en TV
 • Drie- en vierpersoonskamers beschikbaar
 • Uitgebreid ontbijtbuffet
 • Garage voor de motoren
 • Naar keuze halfpension: een vast 3 of 4 gangen menu

Kamerplus: Luxe tweepersoonskamers (4 sterren geclassificeerd) met o.a. koelkastje en balkon aan de rustige kant van het hotel.

Kamerplus opties eenpersoonskamer beschikbaar; vraag naar mogelijkheden en prijs.

Hotel PetryHet tweede hotel waar MoorMotor gebruik van maakt ligt vlakbij. Dit prima partnerhotel heeft eveneens een eigen restaurant, bar en groot terras. Verblijf je in dit hotel, kun je ook gebruik maken van het zwembad/sauna van het hoofdhotel en aldaar je motor in de garage parkeren.

Hotel

 • Standaard een- en tweepersoonskamers met o.a. bureau en TV
 • Drie- en vierpersoonskamers beschikbaar
 • Uitgebreid ontbijtbuffet
 • Eigen parkeerplaats of de garage van het hoofdhotel
 • Naar keuze halfpension: een 3 of 4 gangen menu

Routes

Luxemburg heeft veel bochtige wegen, waarmee iedereen met enige bochtenervaring uit de voeten kan. De lusroutes vanuit Vianden zijn circa 230 kilometer, pauzeplaatsen en bezienswaardigheden worden in de route aangegeven.Route informatie