1. Je bent hier:
  2. home
  3. individuele reizen
  4. luxemburg

Motorvakantie Luxemburg

Een mooi weekend, lekker weer, er even tussenuit...

Luxemburg is dichtbij en toch zo anders. Super wegen, historische burchten en gezellige steden! Luxemburg is een klein land maar heeft veel te bieden. Een rijke cultuur en goedkope benzine. Dichte bossen en heerlijke stuurwegen voor een volle dag motorplezier. Ervaar het bijzondere Müllerthal met de indrukwekkende rotsen en kloven, niet voor niets klein Zwitserland genoemd. Dwaal door de burcht ruïnes en kom weer op adem op een gezellig terras. De heen-en terugreis gaat via de Belgische Ardennen. De charme van het Belgische platteland in combinatie met prettige stuurwegen. Een uitstekende bestemming voor een korte motorvakantie, maar je kunt Luxemburg ook prima combineren met één van onze andere motorreizen.

Deze reis is ook beschikbaar als 5 daagse reis met een extra route richting/door de Eifel

Aan de oever van de Our ligt het middeleeuwse stadje Vianden. De enorme, mooi gerestaureerde burcht domineert het uitzicht vanaf het terras. Langs het water vind je veel terrasjes waar je gezellig kunt natafelen. Een ontspannen ritje met de stoeltjeslift brengt je bergop naar een zonnig terras met prachtig uitzicht over Vianden.

Luxemburg-Vianden

Hotel LuxemburgCentraal in Vianden ligt het comfortabele, moderne 3/4 sterren hotel. Het hotel heeft een groot terras, een restaurant en gezellige bar. Een overdekt zwembad met sauna en een ruime ondergrondse garage maken de faciliteiten compleet.

Hotel

  • Standaard één- en tweepersoonskamers met o.a. bureau en TV
  • Drie- en vierpersoonskamers beschikbaar
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis Wifi
  • Garage voor de motoren
  • Naar keuze halfpension: een 3 of 4 gangen menu, aangevuld met een saladebuffet

Kamerplus: Luxe tweepersoonskamers (4 sterren geclassificeerd) met o.a. koelkastje en balkon

Routes

Luxemburg heeft veel bochtige wegen, waar iedereen uit de voeten kan. De wegen in Luxemburg zijn overwegend goed. De lusroutes vanuit Vianden zijn circa 230 kilometer, pauzeplaatsen en bezienswaardigheden worden in de route aangegeven.Route informatie