1. Je bent hier:
  2. home
  3. individuele reizen
  4. harz
Midweek aanbieding in augustus en september

Motorvakantie Harz

Bergen, bochten, bier en braadworst, de Harz is erg leuk!

HarzZoek je uitdagende activiteiten of een druk stoomtreinen net, dan zit je in de Harz goed. Rodelen, met een step van een berg en wandelen langs skischansen of rotsen, het kan allemaal. Voor de motorrijder zijn de mooie natuur en de heerlijke slingerwegen minstens zo belangrijk en ruim aanwezig. Lekker sturen met afwisselende routes langs mooie steden en zonnige terrasjes. Je overbrugt de nodige hoogteverschillen en bochten in alle soorten en maten.

De Harz is een prettige vakantieregio met veel authentieke kenmerken en waarden. De serveerster in dirndl, opgezet wild, vakwerkhuizen, bier en braadworst. Tezamen met het groene National Park en het romantische Bodetal een attractieve combinatie. Voeg daarbij het lage prijspeil, de toegankelijke bezienswaardigheden en de vriendelijke bevolking. In de Harz kun je genieten van de natuur, de bergen, van bier en Duitse gezelligheid!

Aanrijden via/combineren met Sauerland mogelijk

Harz

Harz-Altenau

Hotel AltenauIn het lager gelegen oude centrum van Altenau ligt het gerenoveerde hotel. Voldoende ruimte, grote parkeerplaats, garages en een zeer vriendelijke ontvangst. In de ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet, compleet met pannenkoeken. Het dorpje heeft een supermarkt, diverse restaurantjes, een bierstube en een groot natuurzwembad.

Hotel

  • Ruime, praktische tweepersoonskamers voor twee en éénpersoonsgebruik met twee losse bedden met zitje en TV
  • Driepersoonskamers beschikbaar
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis Wifi
  • Garage voor de motoren

Routes

In de Harz zijn de wegen overwegend in prima staat, je kunt er lekker toeren. De dagafstand is gemiddeld 240 kilometer met tips voor bezienswaardigheden en/of activiteiten onderweg.

Route informatie