1. Je bent hier:
  2. home
  3. individuele reizen
  4. sauerland

Motorvakantie Sauerland

Gastvrij Sauerland: relaxed sturen, royaal verblijven

Zoek je een ontspannen motorreis, dan zit je in Sauerland op je plek. Een verrassend gebied met mooie groene stuurwegen voor zowel de ervaren als minder ervaren motorrijder. Veelal rustige, overzichtelijke wegen met bochten die in een hoger tempo gereden kunnen worden. Genieten van de omgeving én van de weg. Veel grote stuwmeren met watersporters, dorpjes met witte vakwerkhuizen en uitzichttorens met prachtig uitzicht. Gezellige restaurants en een gastvrije ontvangst maken de ambiance compleet. Kortom een heerlijk weekend toeren!

De meest bekende plaats van Sauerland is ongetwijfeld Winterberg. De regio waar je ’s winters kan skiën is in de zomer relatief rustig. Het toerisme concentreert zich rond de stuwmeren. Motorrijders zijn in het Sauerland echter van harte welkom, zo ook in het comfortabele hotel in Hallenberg.

Sauerland-Hallenberg

Hotel SauerlandHet prachtige, luxe 4 sterrenhotel heeft ruime kamers verdeeld over twee gebouwen, een gezellige bar en een mooie wellness afdeling. Met de vriendelijke bediening, een uitstekend menu en een ruime garage voor de motoren scoort het hotel al jaren goed bij de MoorMotor gasten.

Hotel

  • Comfortabele tweepersoonskamer met tweepersoonsbed (gescheiden matrassen) en o.a tafel en/of zitje
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis Wifi in het hoofdgebouw
  • Garage voor de motoren
  • Naar keuze halfpension: een 3 of 4 gangen menu, met hoofdgerecht keuze

Kamerplus: Zeer ruime tweepersoonskamer met tweepersoonsbed (gescheiden matrassen) met zitje en balkon

Routes

De wegen in Sauerland zijn goed onderhouden en overzichtelijk. De routes bieden genoeg uitdaging voor de beginnende en ervaren motorrijder. De lusroutes vanuit Hallenberg zijn circa 230 kilometer. Een uitgelezen bestemming om je eerste bergervaring op te doen of bestaande bergervaring aan te scherpen. Route informatie