1. Je bent hier:
  2. home
  3. individuele reizen
  4. eifel

Motorvakantie Eifel

Brede en smalle wegen, het is leuk sturen bij de buren!

EifelDe favoriete dichtbij bestemming van veel motorrijders. Een weekend lang sturen en gezellig toeren met vrienden. Heerlijke wegen met veel groen. Hoewel er veel motorrijders zijn, heeft MoorMotor nog genoeg rustige wegen gevonden waar je ongehinderd kunt koersen. Brede en smalle wegen, bochten, bos en hoogvlaktes, het komt allemaal aan de orde tijdens de routes. Bezoek de ronde vulkaanmeren, het mooie stadje Monschau, en bijzonder gelegen restaurants. Het asfalt is goed en de bezienswaardigheden talrijk. Wat houd je nog tegen, het is leuk sturen bij de buren!

Centraal in de Eifel, met toegang tot vele stuurwegen, ligt het mooie stadje Bad Munstereifel. Via de oude stadspoorten bereik je het gezellige centrum. Binnen de stadmuren vind je vakwerkhuizen, pleintjes en een grote keuze aan restaurants. Een prima plek om te verblijven en je motorreis nog leuker te maken. Romantische hoekjes, verkeersluwe straatjes en terrassen langs het water. Net buiten de stadmuren is een groot outlet fashion center gebouwd, voor wie van echt winkelen houdt. Kies je liever voor het echte sturen, kun je vanuit Bad Munstereifel prima uit de voeten.

Eifel

Eifel-Bad Munstereifel

Hotel Bad MunstereifelIn één van de kleurrijke straatjes, midden in het centrum, ligt het hotel. Het hotel heeft een leuke bar, restaurant en terras. Vlakbij bevindt zich de grote garage waar je de motor kunt stallen.

Hotel

  • Tweepersoonskamers, allemaal wat verschillend van indeling en inrichting. De kamers hebben een tweepersoonsbed (gescheiden matrassen) en o.a. een TV en soms een zitje.
  • Ontbijtbuffet
  • Gratis Wifi
  • Garage voor de motoren

Kamerplus: extra ruime tweepersoonskamer met tweepersoonsbed (gescheiden matrassen), whirlpool en zitje

Routes

De routes bieden veel afwisseling qua wegen en bochten. Route B bevat een kort traject met pittige haarspeldbochten, alleen geschikt voor de ervaren rijder. Er wordt een alternatief aangegeven. De routes vanuit Bad Munstereifel zijn circa 225 kilometer. Route informatie