1. Je bent hier:
  2. home
  3. klanten reacties

Klanten over MoorMotor

Reacties seizoen 2018

Luxemburg

Luxemburg: april 2018
Samen met een motorvriend hebben we het nieuwe seizoen met deze trip van 4 dagen gestart.
Verzameld in Verviers Belgie en van daaruit begint het echte plezier al. Mooie omgeving, maar Luxemburg kwam op mij toch echt weer anders over dan de Belgische Ardennen. Mooie omgeving en goede wegen. De routes zijn goed doordacht en uitgestippeld. De hele dag rijd je door de natuur over mooie kronkelwegen.
Genoeg haarspeldbochten om je op uit te kunnen leven :-)

Bob
Luxemburg: mei 2018
Wij hebben dit jaar voor het eerst gebruik gemaakt van MoorMotor, nadat we al eerder goede verhalen hadden gehoord. En het is echt waar, niets aan gelogen: de reizen zijn prima verzorgt, prachtige routes en een perfect hotel.
Wij waren met vier volwassenen op drie motoren en zijn het er allen over eens dit gaat zeker een vervolg krijgen.
Beste Moor vrienden dank je wel.
Peter
Luxemburg: mei 2018
Alles was prima, mooie routes,goed hotel met prima personeel en goed eten en drinken. Luxemburg is prachtig.
Luxemburg: mei 2018
Uitstekend verzorgde reis. Prachtige routes. Alles uit de beschrijving klopt. Prima hotel, vriendelijk personeel.
Een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.
Irene en Dick
Luxemburg: mei 2018
Met het pinksterweekend mee geweest met een fantastische motorreis naar Vianden in Luxemburg georganiseerd door MoorMotor motorreizen met hele mooie routes. Het hotel en het eten waren voortreffelijk.
Een echte aanrader.
Martine en Maurice bedankt.
Jan
Luxemburg: mei 2018
Voor het eerst met MoorMotor. Was super verzorgd. De routes waren echt perfect, over heerlijke rustige, kleine maar goede wegen, zelfs tijdens het pinkster weekend.
Zeker een 10+ voor de routes. Ook de hotelkamers waren prima evenals het uit zeer gebreide ontbijt buffet. We gaan zeker nogmaals een reis boeken bij MoorMotor.
Joke en Piet
Luxemburg: mei 2018
De reis naar en rondom Vianden is supergoed bevallen.
Dit is mijn eerste reis met Moormotor en mijn ervaringen zijn: leuke groep deelnemers, mooie routes met veeeeel bochtjes en prachtige omgeving. Voor herhaling vatbaar!
Luxemburg: juni 2018
Wat een geweldig reis. Van top tot teen geregeld. Ik had de gevoel dat alles op maat voor mij geregeld was. Ik heb echt van genoten.
Ik ga zeker nog een trip boeken met Moormotor.nl
Gary
Luxemburg: juni 2018
Wat een schitterende routes! Prachtige bochten, veel haarspelden op dag 2 en 3, enorm autoluw. Soms erg grappig om hele horden motorrijders op de hoofdwegen te zien en dan ineens zelf af te slaan een mini dorp in om via slingerende achterafweggetjes de drukte uit te gaan. Ik heb aardig wat rijders gezien die een gezicht trokken alsof ik verkeerd reed. Nou nee, alleen een veel interessante route! Ik rijd al 15 jaar, maar vond de routes prima uitdagend, soms zelfs echt spannend! Prima hotel en dat alles voor naar mijn idee geweldig goede prijs.
Tip wanneer je in BelleVue overnacht en 's ochtends vroeg (zeg negen uur) op pad wil: wacht met de motor in de garage zetten tot bijna iedereen binnen is. Zeker op drukke dagen kan het zeker een uur duren tot iedereen zijn motor heeft gepakt, waardoor wanneer je achterin staat je een uurtje moet wachten. Niet echt een punt, maar vermelden waard. En zorg voor een goede berekening op Garmin.
Robert
Luxemburg: juni 2018
Mijn twee broers en ondergetekende wilden een lang weekend motorrijden. dus snel een reis bij Moormotor geboekt. Voor mij een bekend adres.
Vrijdag gaan rijden naar het startpunt van de vakantie. Wat een mooie route's en we hebben veel gezien onderweg naar het hotel. De kamer in het hotel was heel ruim en van alle gemakken voorzien. De volgende dag weer een prachtige route gereden met mooie slinger weggetjes. We hadden half-pension geboekt. Het diner was erg goed en zeker aan te bevelen. Helaas komt aan alles een einde en moesten we de volgende dag alweer naar huis.
De route terug was ook erg mooi en zelfs hier zat van alles in om nog voor het laatst te genieten van ons weekend. Alles was goed geregeld door Moormotor.
Hier komen we weer graag terug voor onze volgende reis.
Groeten van de gebroeders de Boer. (Hans de Boer Almere)
Luxemburg: juni 2018
Top, mooie route naar Vianden vanuit Luik vertrokken, zelfs het stuk door Belgie wat niet de beste wegen heeft was geweldig.
De routes zijn duidelijk en brengt je langs hele mooie uitzichten.
Het weer in Luxemburg was warm tot zeer warm. De wegen die gerepareerd waren waren berijdbaar. Wel was er helaas veel split gebruikt, dus oppassen.
Accomodatie geweldig, met zwembad, terras en vriendelijk personeel.
Ontbijt was goed, avondeten deden we in het andere hotel Petry, want daar was het terras veel gezelliger en in de schaduw.
Echt een aanrader!! Wij gaan nog een keer terug.
Hans

Moezel

Moezel: mei 2018
Even een reactie van ons,we hebben een fantastisch weekend gehad.De Moezel reis is echt een aanrader wat ons betreft.
De routes zijn echt geweldig om te rijden.Stappen in Cochem is ook goed te doen.
Het hotel en de Nederlandse gastheer en gastvrouw zijn super aardig en behulpzaam.
Op een klein regen buitje na super geweest.
Mvg Paul, Joop, Guus, Bart,Frank Co,en Patrick.graag tot een volgende keer.
Moezel: juni 2018
Hallo,
Mooie trip, hotel super, eten super, toertochten erg mooi. (Oi is ruime ervaring in het rijden in de bergen bijna een must.) Documentatie en garmin routes bijzonder goed!!
Peter en Odette
Moezel: juni 2018
Wij hebben het erg naar ons zin gehad.
Leuke routes gereden en erg mooi weer gehad. Wij waren ook erg tevreden over het hotel das Altes Pfarrhaus, leuke bediening mooi terras en heel erg lekker gegeten.
Kortom een goed georganiseerde tour voor 3 of 4 dagen.

Harz

Harz: mei 2018
We hebben een fantastische tour gehad en de routes klopten van begin tot eind.
Zeker voor herhaling vatbaar
Groet
Ron

Sauerland

Sauerland: mei 2018
Weer thuis van een super trip door Sauerland-Winterberg. Mensen van MoorMotor weer een dikke pluim, routes super!! Met wat lood in de laarzen vertrokken omdat er niet veel goeds over het weer gezegd werd. Inderdaad nog niet halverwege de regenkleding uit mogen pakken, maar eenmaal in Winterberg: zon! Dus regenkleding weer ver weg gestopt en uiteindelijk rijkelijk beloond met top motor weertje alle dagen. Hotel en kamer naar wens.

Vandaag terugweg naar huis en weer de regenkleding mogen testen, maar dat maakt niks uit, voor de rest was alles helemaal top. MoorMotor dank je wel. Helaas kunnen we dit jaar geen reis met de motor plannen. Vast staat wel dat we volgend jaar met jullie weer een mooie reis boeken.

Groeten, Paul en Renate
Sauerland: juni 2018
Zoals we gewent zijn van Moormotor was alles uitstekend geregeld.
De informatie duidelijk en de routes weer fantastisch. Valt ons iedere keer weer op dat we andere routes rijden dan andere motorrijders in het gebied Ook het hotel was wederom top, vriendelijke mensen en goed ontbijt, klein puntje was de motor stalling die was inderdaad aan de kleine kant.

Tot een volgende keer!!
Rob en Jelle
Sauerland: juni 2018
Alles was weer prima verzorgd, de reisinformatie, de routes waren mooi en correct om te rijden. En in het hotel was alles prima verzorgd.
De volgende keer weer op pad met Moor Motor!
Marco
Sauerland: juni 2018
Mooi weekend gehad alleen het weer zat niet mee Hotel goed ontbijt en mooi centraal gelegen een aanrader
Sauerland: juni 2018
Wat een mooie reis, goed verzorgd.
Mooie tours.
Dank
Els
Sauerland: juni 2018
Het was een prachtige reis, de routes waren uitstekend aangegeven in de Garmin en we zijn dus niet 1 keer verkeerd gereden. Wel een kleine 'umleitung' gehad, maar dat is vrij normaal in Duitsland, evenals strassenschaden. Deze keer was de omleiding goed aangegeven dus we zaten zo weer op de juiste route.
Het hotel in hartje Winterberg was prima en de mensen waren erg aardig. Lekker gegeten en ook de kamers waren prima. Het weer was ook erg mooi, behalve op de terugreis, toen hebben we enkele fikse buien gehad.
En het frapante was: op de heenreis in de file bij Arnhem wegens een gekantelde vrachtwagen en op de terugreis weer. Nu door een vrachtwagen die door de vangrail was geschoten. Nou ja, het zij zo. Al met al een hele mooie reis gehad en heel veel gezien onderweg. Aanrader!
Chris en Jetty

Ardennen

Ardennen: juni 2018
Met 7 man een geweldig weekend gehad in de Ardennen.
Wat een fantastische routes.Vanaf de snelweg vrijdag tot de E25 zondag terug niet 1 verkeerslicht gehad en net zoveel drempels in totaal als bij mij in de straat liggen. Routes zitten perfect in elkaar vooral de extra info over stops en tussen punten is een mooi extraatje. Je rijdt over wegen waar veel motorrijders uit die omgeving volgens mij ook niet komen. Ook het hotel was boven verwachting vriendelijk personeel welke met handen en voeten je overal in probeerde te verwennen (een beetje Frans spreken is wel lekker).
Wij doen dit al jaren en kunnen wel stellen dat Moormotors tot de top behoord. Gaan we zeker volgend jaar overdoen.
Thanks Moormotors!
Co Kentrop
Ardennen: juni 2018
Wij zijn weer terug van het door MoorMotor georganiseerde motorweekend, ik kan zeggen: het was SUPER.
Heel erg bedankt voor de zeer mooie routes. Wat ons ook opviel was de rust van de route van zaterdag, we zijn de eerste 140km geen stoplicht, drempel of motorrijder tegengekomen. Dat is wel super relaxed om te rijden.
Wat ik ook zeer gewaardeerd heb waren de tips op de routerol voor mooie uitzichtpunten en waar er restaurants te verwachten waren, dit is heel relaxed rijden als voorrijder.
Het hotel was ook erg goed, enig (klein) minpuntje vonden wij dat er geen keuze voor het avondeten was, er werden relatief veel visgerechten geserveerd en er waren diverse mensen bij die geen liefhebber van vis zijn.
Maar dit heeft bij ons geen nadelige invloed achtergelaten op het verder zeer goede eten.

Kortom, voor een volgende motorvakantie hoop ik weer van de diensten van MoorMotor gebruik te mogen maken.

Peter en ook namens de overige deelnemers.
Ardennen: juni 2018
Al weer het 9e opvolgende jaar via Moormotor ons traditionele motorweekend met de zaak.
De Ardennen waren zeer verrassend met erg mooie en afwisselende routes (en voor Belgische begrippen goede wegen!). Ook de geplande tussenstops waren super. Aangezien we met een grote groep van 20+ personen niet elk restaurant voor een koffie- of lunch break kunnen binnenstappen, is dat wel een verademing.
Het hotel en -kamers waren erg goed en verzorgd. Het eten was met viergangen dagmenu's ditmaal zelfs culinair hoogstaand. Voor wie geen vis lustte werd een lekker alternatief voorgeschoteld.
De zorgvuldig uitgestippelde en gevarieerde routes, zowel vlotte als door natuur- en bosgebied maakt dat jullie tot de top behoren. Bedankt weer!
Jim
Ardennen: juni 2018
Heerlijk genoten van de reis Ardennen, zeer goed hotel met zwembad wat helemaal super was met deze mooie dagen!

De routes zaten goed in elkaar zowel voor tom tom als Garmin.
De aan en af rij routes en dag 1 waren erg leuk!
Als ervaren motor rijders vonden wij route 2 wat minder uitdagend.

Al met al een top weekend en met zeer goede zorg van Martine en Maurice.

Een reis met moormotor kan ik aanbevelen!
Marc
Ardennen: juni 2018
Net 3 dagjes Ardennen op de teller in Alle . Zeer verzorgd hotel, goed ontvangen. Uitgebreid ontbijt en het half pension was ook meer dan in orde.
De ritten waren voortreffelijk, (heel) veel natuur onderweg en pitoreske dorpkes. Enkel was het hier en daar wat zoeken naar een tank- of eet gelegenheid maar voor de rest top.
Alvast bedankt team Moormotor en tot ziens.
Tomy en An

Zwarte Woud

Zwarte Woud: april 2018
We hebben een geweldige vakantie gehad. De routes waren uitdagend en bijzonder mooi. Deze routes hadden wij op eigen houtje nooit kunnen vinden. Er waren wel wat wegwerkzaamheden waardoor sommige (delen van) routes niet afgemaakt konden worden, dat was erg jammer.
Het verblijf bij Schoneck was ook heel prettig.
Ook de communicatie vanuit MoorMotor hebben wij als prettig ervaren.
Positieve feedback dus, hartstikke bedankt!

Joran en Kitty
Zwarte Woud: mei 2018
Onze reis is precies verlopen zoals beschreven in de aanbieding.
Compleet informatiepakket thuisgestuurd, routebestanden feilloos kunnen downloaden, mooie routes zonder hindernissen, zeer goed en net hotel met prima keuken.
Absolute aanrader!

Guy
Zwarte Woud: juni 2018
Prachtige omgeving en de routes waren zeker soms een uitdaging maar verliep helemaal goed. Hotel was super, vriendelijke gastheer/ damen.
Kortom heerlijk motorgereden. Zeker een aanrader!!
Raymond

Elzas-Vogezen

Elzas-Vogezen: mei 2018
Wat een goed georganiseerde reis.
Wij maakten voor het eerst een reis via Moormotor maar voor ons zeker niet de laatste keer.
De tochten waren geweldig met mooi bochtenwerk.
Het weer zat voor 200% mee, veel zon.
Hotel Aux Lion in Ribeauville is een aanrader, vriendelijke eigenaren/personeel, goed ontbijt en diner.
Dit geldt uiteraard ook voor Hotel Trois Roses in La Petite Pierre.
Al met al een top vakantie.

Ella & Ruud
Elzas-Vogezen: mei 2018
Derde keer een reis geboekt via Moormotor. Alles was wederom fantastisch geregeld. De reis was mooi.
We hebben weer heel mooie, afwisselende routes gereden. Afwisselend qua omgebing, maar ook qua rijden. Relaxed, technisch, snelheid, alles zit erin. Het kon niet beter.
Op naar de volgende.
Geert
Elzas-Vogezen: mei 2018
Moormotor heeft weer prima prestatie geleverd met deze vakantie.
De 2 hotels (La Petit Pierre en Ribeauvillé) zijn prima hotels.
Het hotel in La Petit Pierre is een groot lux hotel, dat in Ribeauvillé een kleiner historisch hotel maar meer persoonlijker. Heel leuk. Ribeauvillé is ook een leuk stadje om eens doorheen te wandelen.
De routes van Moormotor zijn prima, we hebben ze vanuit Ribeauvillé niet geheel kunnen rijden door zeer mistige weersomstandigheden in de bergen.
Zeer aan te bevelen deze reis.
Met hartelijke groet,
Jan en Ans

Pyreneeen

Pyreneeen: juni 2018
We hebben een prachtige vakantie gehad.. naar de Pyreneeen. Normaal kamperen we altijd , maar dit jaar voor het eerst besloten om een hotel reis te boeken via moor motor reizen. En daar hebben we zeker geen spijt van alles was goed geregeld en hotels waren prima.
En de routes zijn zeer de moeite waard . We komen Zeer zeker weer terug bij jullie.
Met Moor meer motorreizen.
Gr Annelies en Richard
Pyreneeen: juni 2018
Een echte aanrader deze reis, alles was perfect geregeld en duidelijk.
Leuke , spannende en uitdagende reis met voor iedereen wat wils.
We gaan zeker weer een reis maken met jullie.
Joy en Diane

Stelvio-Trentino

Stelvio-Trentino: juni 2018
We hebben deze reis gedaan en deze reis is ons bijzonder goed bevallen.
Diana en ik hebben deze reis individueel gedaan. Diana is als duo passagier meegereden. Met de mooie hotels en foutloze routes, welke door MoorMotor waren uitgezet . Om eerlijk te zijn kunnen we niks negatiefs melden .
Alleen zijn we ipv een route te rijden een dagje Trento gaan doen wat ook een aanrader is .
Groet Jos & Diana
Stelvio-Trentino: juni 2018
Hallo,

Alles is vlot verlopen.

Op één enkele stortbui na, hebben we het de hele tijd droog gehouden met zomerse temperaturen. Mooie ritten in een adembenemend landschap. Wat is Noord-Italië toch wondermooi. En clean bovendien. Geen zwerfvuil en alles mooi geregeld.
De meren en landschappen rond Fai zijn ronduit ansichtkaarten. Gewoon fantastisch. De wegen in Italië zijn (voor motorrijders) wel net iets minder van kwaliteit dan in Duitsland of Oostenrijk.

De hotels waren uitstekend met een bijzondere vermelding voor het hotel in Fai. Klasse. Het hotel in Oetz was binnenin wel fraai (houtsnijwerk), maar ligt aan een drukke weg.
Het hotel in Burgusio is ook top, maar je moet het weten te vinden…Een bijzonder pluim voor de garage Honda in Trento (waarvan we het adres in jullie documentatiemap vonden). Ze hebben mij gratis geholpen met mijn defecte linkerrichtingaanwijzer van mijn Pan European.
Wel vonden we het verblijf in Fai een dagje of twee te lang. Een verblijf van drie dagen was voldoende met dan voor twee dagen ergens anders nog een hotelletje zou (voor de afwisseling) leuker geweest zijn. Maar dat is natuurlijk afhankelijk van eenieders smaak.

Kortom, een leuke reis! Hartelijk dank aan MoorMotor voor de voorbereiding!

Vriendelijke groet.

Marc & Thierry
Stelvio-Trentino: juni 2018
Beste MoorMotor,

Wat hebben wij toch een geweldige reis gehad in één woord SUPER en wat iedereen hoopt hebben wij gehad alleen maar mooi weer!! op 1 bui die viel net op het moment dat we aan de lunch zaten bij Restorante Hollandia maar dat mocht de pret niet drukken.

Verder is alles geweldig verlopen schitterende hotels, geweldige routes en overweldigende natuurschoon prachtig en dan die passen o zo mooi.

Nogmaals onze dank voor de reis die wij met jullie mochten maken.

Met vriendelijke groeten,

Leo & Hyke
(Marian & Richard)
Stelvio-Trentino: juni 2018
Beste MoorMotor,

Leuke vakantie goed georganiseerd. Het hotel in Italie was perfect.
Volgend jaar zullen we de MoorMotor zeker raadplegen.

Frans
Stelvio-Trentino: juni 2018
Een pracht van een reis, hotels de max, uitgezonderd in Oetz. Een paradijs voor de motorijder al moet je wel goed kunnen sturen, Routes OK, maar soms wat problemen gehad. Een dikke pluim voor jullie organisatie!
Tot een volgende keer,
Erich
Stelvio-Trentino: juni 2018
Hallo,

Hebben onze 2e reis gemaakt met MoorMotor en is weer goed bevallen en de routes waren weer zeer gevarieerd en prachtig om te rijden.
Hotels waren goed en voldoende keus weer met ontbijt en diner en waren deze reis met 3 pers. en konden overall ook 3 pers. kamer boeken.
We hebben genoten van onze motorreis en hopelijk volgend jaar weer een mooie motorreis via MoorMotor.

Mvg,

Frans,Wouter en Cor.

Provence

Provence: juni 2018
Beste Martine en Maurice

We zijn al weer een paar dagen thuis van de groepsreis naar de Provence wat hebben wij genoten van de reis, alles tot in puntjes verzorgd door jullie de hotels, eten en natuurlijk de mooie routes, en de gezelligheid van de groep enthousiaste deelnemers.
De vijftien dagen zijn letterlijk omgevlogen.
Wij kijken al weer uit wat het nieuwe seizoen ons zal brengen als er weer een mooie groepsreis tussen zit zullen we er zeker over denken om weer met jullie mee te gaan.

Met vriendelijke groet, Theo en Dorine

Schotland

Schotland: mei 2018
Zeer tevreden Schotland reis.. alles was tot in de puntjes in orde gebracht voor ons door moormotor.. hotels, routes, overzet met boot alles inorde.. wij hebben van onze 10-daagse reis..maar 3 u regen gehad.. konden ons geen beter scenario wensen.
Wij gaan zeker nog reizen plannen met moormotor...een aanrader van formaat
Mvg Marnix Carla en Nadine
Schotland: juni 2018
Beste Moormotor,

Net weer terug van de Schotland vakantie. Genoten van de mooie routes en de leuke plaatsen van jullie reis.
Het weer was wat wisselvalig maar over de gehele periode viel het eigenlijk erg mee. De meeste regen is in de nacht gevallen of toen we al binnen waren.

Het bezoek aan de whisky destilleerderij Talisker was leuk maar je mocht er helaas geen foto’s maken. We hebben ook de Edradour destilleerderij in Pitlochry bezocht en deze vond ik zelf nog iets leuker en je mocht er foto’s maken. Klein en knus daar, maar wel een aanrader als je van whisky houdt.

Groeten,

Gerda en Marcel

Noorwegen

Noorwegen: juni 2018
Beste MoorMotor team,
Wij hebben een super reis gehad, echt top. We hadden daarbij het geluk dat het uitzonderlijk mooi weer was in Noorwegen in de eerste helft van juni dit jaar. Tussen 20 en 25 graden met strakblauwe lucht het grootste deel van de tijd. Een dagje regen in Lillehammer, dus dat werd een rustdag omdat we door het slechte weer niet de onverharde route wilden rijden. Omdat het toeristische seizoen half juli begint, waren we vaak alleen op de weg en in de hotels ook. Dus top.
Tot slot wilden wij jullie bedanken voor deze mooie route. We hebben genoten en voor mensen die niet van drukte houden was dit de perfecte periode om naar Noorwegen te gaan. Bovendien heb je in de maanden mei en juni de minste kans op regen. Inderdaad, 1 dag is niet veel op 2 weken :))
Tot een volgende keer!
Met vriendelijke groet,
Susan en Sébastien
Noorwegen: juni 2018
Wat hebben wij GENOTEN van onze motorvakantie in Noorwegen !!!
Hoewel het weer heel bizar was…..van net onder 0 tot bijna 30 graden  heeft dit de pret niet mogen drukken. Het was nl. overwegend DROOG. Maar 2 keer een halve dag regen gehad, maar tijdens de regen was het wel helder. Toen we aankwamen in Grotli (waar het onder 0 met een striemende wind was) werd ons bij het inchecken verteld dat de Dalsnibba zelfs gesloten was i.v.m. sneeuwval.
De routes waren waar super en precies goed qua lengte !! De highlights, de bergpassen en dan niet te vergeten het niet door de tunnel rijden, maar er om heen. Regelmatig keken andere motorrijders ons aan ‘waar komen die nou vandaan?’. En het extra rondje in Ulvik…..subliem !! Ook hier nog volop sneeuw aan de kant van de weg. Op een gegeven moment was er zelfs nog maar een pad vrij van ± een halve meter. Geweldige ervaring.
Al met al een vakantie waarover we nog lang zullen napraten en nagenieten !!
Groetjes,
John & Margreet
Erik-Jan & Alja